2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

120 بازدید | 28 پست

سلام پسرم سه سالش شده اتاقش و جدا کردم ولی همش میاد دنبالم میگه میترسم چیکار کنم ؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم همه همیننن ولی دوسداری از مشاور کودک بپرس

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بگو نترس😂😑

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یه مدت تو اتاق خودش بخوابین. خودش رو تخت باشه. بعد از چند روز شما تو سالن بخوابین و پسرتون تو اتاق باشه اما در اتاقش باز باشه. به اینم که عادت کرد بعد شما تو اتاق خودتون و پسرت هم تو اتاق خودش. یادم نیست اینو کجا خوندم. اما بنظرم راهکار خوبی میاد

برو پیشش نزدیک در بشین و نر داخل. بگو همینجا هستم تا بخوابی. هر چی هم بهونه گیری کرد راضی نشو که کنا ...

اینکارو کردم خوابید از پیشش رفتم ولی الان دیدم داره گریه میکنه میگه میترسم بیا پیشم 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خب شب کنار تختش قصه بگو بخوابونش، بعد تنهاش بذار ،یه آباژوری چیزی هم روشن کن زیاد تاریک نباشه .  ...

نصف شب بیدار میشه دنبالم میگرده که میترسم