2777
2789
عنوان

مولتی ویتامین

76 بازدید | 5 پست

مصرف مولتی ویتامین ب باردار شدن کمک میکنه یا فقط برای اینک بارداری سالمی داشته باشی خوبه؟

کیا مولتی ویتامین مصرف کردن باردار شدن؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولتی ویتامین به بارداری کمک میکنه دقیقا کی اینو گفته🤔😳

دکترم😐

ولی خب چون اصلا نشنیده بودم تعجبیدم

گفت وقتی کمبود ویتامین داشته باشی همه چی هم   سالم باشه بدن دستور انعقاد نطفه رو نمیده و لانه گزینی نمیصورت پذیره😁

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دکترم😐 ولی خب چون اصلا نشنیده بودم تعجبیدم گفت وقتی کمبود ویتامین داشته باشی همه چی هم   سال ...

اهااا خب عزیزم یطوری گفتی موندم

ارع مولتی کلا واسه بدن خوبه ربطی به زمان بارداری هم نداره شما باردارم نباشی میتونی بخوری من ۳ ماه پیش مبتلا به کرونا شدم دکتر برام تجویز کرد

اهااا خب عزیزم یطوری گفتی موندم ارع مولتی کلا واسه بدن خوبه ربطی به زمان بارداری هم نداره شما باردا ...

اون ک آره میدونم تاثیر هورمونی و اینا نداره 

منظورم این بود کسی نتیجه گرفته باشه مثلا بدنش کمبود ویتامین داشته و با جبرانش باردار شده باشه