2777
2789
عنوان

کیا کرونا دارن

168 بازدید | 13 پست

چن روزه علایمتون چیه 

سیتی اسکن دادین؟

من روز ۱۰ هم هستم  راستش  امروز حس میکنم  سمت چپ سینم یه مقدار سنگینه 

علائم دیگه ای ندارم بجز رفتن چشایی بویایی  میترسم واقعن 

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)

نترس عمده شو رد کردی😂

اگه حست ب واقعیت تبدیل شد فردا ی سر برو دکتر

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه روزه 

تب شدید دارم سردرد حالت تهوع بدن درد سرگیجه تنگی نفس ی کم

ن سیتی نگرفتم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
نترس عمده شو رد کردی😂 اگه حست ب واقعیت تبدیل شد فردا ی سر برو دکتر

عه میگی نترسم؟

اکسیژن خونم  ۳ روز پیش دکتر بودم ۹۹ بود 

هی سایت میام منو میترسونن  

تنگی نفس هم ندارم

عه میگی نترسم؟ اکسیژن خونم  ۳ روز پیش دکتر بودم ۹۹ بود  هی سایت میام منو میترسونن   ...

وااا دختر استرس بدترین چی هست واسه کرونا

بیخیال پیرزن ۱۰۶ ساله خوب شده تو چی‌میگی خواهر😬😂

فردا ی سر برو دکتر ی سرم‌هم‌بزن انگار دوپینک‌ کردیاااا😬😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
وااا دختر استرس بدترین چی هست واسه کرونا بیخیال پیرزن ۱۰۶ ساله خوب شده تو چی‌میگی خواهر😬😂 فردا ی ...

دوبار رفتم  سرم زدم با اینکه فشارم خوب بود خودم ب دکتر گفتم سرم بزنه

ویتامین سی میخورم دقیقا حالم خوب میشه ولی میدونی میترسم از درگیری ریه 

وگرنه حالم خوبه بیحالم یکم ولی خب بهترم

دوبار رفتم  سرم زدم با اینکه فشارم خوب بود خودم ب دکتر گفتم سرم بزنه ویتامین سی میخورم دقیقا ح ...

نترس عزیزم

هیچییی نمیشه هیچیییی

لطفا برا مامانم دعا کن فردا میره سی تی

عزیزم دکتر برو شاید برات سی تی اسکن بنویسه تب مداوم خوب نیست شاید برای ریه باشه

واقعا؟

ممنون ک گفتین ❤

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم