2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

176 بازدید | 22 پست

بچه ها بنظرتون خواهرشوهرم چرا اینجوری میکنه داغون شدم 

امروز عقدش بود بعد من ۴ روز قبل از عقدش پرسیدم عزیزم آتلیه ای که گرفتی واسه عکاسیت کجاس گفتم یه مویع عکاسی داشتم چون مراسم دارم واسه اون پرسیدم گفت آتلیه نیس عکاس مراسمای شخصی گفتم میشه پیجشو یا شمارشو بهم بدی گفت نه نمیتونم چون واسه هر کسی و هر مراسمی نمیره که 

بعد الان رفتم اینستاگرام پیجشو پیداکردم دیدم اصن شمارشم تو بیو نوشته چرا بنظرتون اینجوری کرده خواهرشوهر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندید بدیده ولش کن 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

وقتی خواهرشوهرت اینطوریه چرا اینقدر پیگیری و رفتی تو اینستا عکاس رو پیدا کردی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

فعلا تو جو ازدواجه.مث خودش رفتارکن حتما فک میکنه حسودشی

از این آدما زیاددیدم اوایل ازدواج خودشونو گم میکنن.من تجربش کردم....مث خودشون باهاشون رفتارکن کم کم درست میشن

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
ولش کن محل نده....عقدایه‌...عکساشو اصلا وقتی آماده شد نرو نبین ...

بهش گفتم عزیزم میشه شماره خیاطتتو داشته باشم 

گفت نه چون خیاطم که برای هر کسی لباس نمیدوزه بعدم باید معرف داشته باشی واسه منم وقت نداره بزور لباسامو میدوزه

بهش گفتم عزیزم میشه شماره خیاطتتو داشته باشم  گفت نه چون خیاطم که برای هر کسی لباس نمیدوزه بعد ...

توام چقد ساده ای....دختر اینو یادت باشه دیگه ازش هیببیییچچچچ ادرس و این چیزا نخواه.خودت ی خیاط پیداکن ار اون نپرس فردا فک میکنه حسودی و اون الگوی توه.

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
فعلا تو جو ازدواجه.مث خودش رفتارکن حتما فک میکنه حسودشی از این آدما زیاددیدم اوایل ازدواج خودشونو گ ...

یه چیزی هم هست چون دکتر خیلی محلم نمیده فک میکنه بهش حسودی میکنم از وقتی مطب زد اینجوری شدا تا قبلش خیلی باهام خوب بود