2777
2789
عنوان

کات

312 بازدید | 11 پست

امشب کات کردم... خیلی حالم بده... ۷ سال باهاش بودم خوب بود خوب بودم اما هربار بهش میگفتم بیا جلو میگفت نمیتونم و دستم خالی بزار یکم پول جمع کنم ۴ صبح میرفت سرکار تا ۱۰ شب همه جوره خوب بود اقا بود اما بی محل و بی حوصله تو رابطه فقط قربون صدقه بلد بود و تمام...دیر میومد حرف میزدم خابش میبرد یا میگفت سرم درد میکنه و ناچار میشدم میگفتم بخاب ولی تا کی دیگه این رابطه سرد رو باید ادامه میدادم من ک چیزی نخواستم ازش😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی تلنگر بود اگه واقعا دوست داشته باشه میاد سمتت درست میکنه همه چیو

نه . فکر نمیکنم. احساسم میگه خسته شده بود.. چون دو ، سه بار قبلا بحثمون شده بود مایی ک نمیتونستیم ۱ ساعت باهم حرفدنزنیم و پیام ندیدم ب یک ماه رسید سر بحث های الکی تولدمو حتی تبریک نگفت با گریه بهش زنگ زدم و گفت یادم بوده اما خواستم ب تصمیمت احترام بزارم

نه . فکر نمیکنم. احساسم میگه خسته شده بود.. چون دو ، سه بار قبلا بحثمون شده بود مایی ک نمیتونستیم ۱ ...

عزیزم..

ایشالا هرچی صلاحه پیش بیاد

خوشبخت بشی

حال دلت خوب باشه

♥️Mehdim♥️