2777
2789
عنوان

شوهرم

228 بازدید | 6 پست

شوهرم میگه تو ضعیفی بهتون بگم من عروس عمم شدم شوهر عمم هم بیگانه است خب بعدیبار یه دعوا شد برادرشوهر خوابوند زیر گوش باباش مخاست از خانه بره شوهرم اعصبانی شد مخاصت جلوی داداشش بگیره با داداشش دعوا شون شد شوهرم مخاست بامشت برادر شوهرمو بزنه اون سری شو آورد پاین دست شوهرم به صورت جاریم خورد جاریم بار دار بود یه عالمه عدا در آورد که بچم میفته دلم درد میکنه وقتی خواستیم ببریمش دکتور نیومد که دروغش معلوم نشه بعدش رفته بهمه گفته من به شوهرم گفتم بره انو بزنه شوهرم با لگد بشکمش زده مخاسته بچه انو بکشه فامیلای شوهرم بجز خواهر شوهرم دوتا بردار شوهرم که مجرد بودو مامان بابای شوهرم همشون بامن دعوا کردن عمه شوهرم مخاست منو بزنه منم باش دعوا کردم گفتم مگه من چلاغم که تو بخای منو بزنی خب اونا که همون موقع از چشمم افتاد آدم کنیه نیستم ولی اگه یبار از کسی ناراحت شم دیگه دلم باش ساف نمیشه فقت موند خانواده مامان بابای شوهرم با اونا خوب بودم البته بگم زمانی تازه عروسی کرده بودیم بامادر شوهرم یکجا زندگی می‌کردیم سری هر چی بام دعوا میکردخب بعد الان شنیدم زنگ زده به بابام که داداشش میشه بابامو با عموم اشتباه گرفته گفته من باش دعوا کردمو دلش نمیخاسته من عروسش بشم و چون خواهرش گفته منو بپسرش گرفته قضیه همین دعوای که بالا بهتون گفتمو تعریف کرده و خیلی حرفای دیگه بعد به عموم یه حرفای زده که مثلأ به بابام احترام نزاره به حرف بابام گوش نده واینجور چیزا خب من مامانم ازم دوره برا همین هر اتفاقی میفته بهشون نمیگم دلم نمخاد ناراحتشو ن کنم آنوقت همشو گذاشته کف دست خانوادم بعد برگشته میگه تو گفتی کلی طلبکار که هر چی میشه تو به مامان بابات میگی بهترین زندگیو داریو ازاین حرفا منم به مامانم زنگ زدم گفتم من کی یه همچین چیزای بتون گفتم مامانم گفت خودی مادر شوهرت گفته اینقدر ناراحت شدم حالا ازمادر شوهرم ناراحتم  بشم نگفتم که خبر شدم که همچین حرفای زده حال‌ام بخاطر شوهرم با خانوادش رفت آمد داریم ولی هیچ حسی بهشون ندارم از شون خوشم نمیاد به شوهرم گفتم میگه تو ضعیفی بنظر تون من واقعأ ضعیفم یاهمه همینجوریه اگه شما جای من بودید چیکار میکردید باخانواده شوهرتون این مادر شوهرم چه بلاهای که سرم نیاورد چند بار شوهرمو انداخت بجونم که منوکتک بزنه

خیلی  زیاد بود  و پر غلط املایی     نخوندم

هرکی خوند   لطفا یه چکیده  خلاصه مفید و مختصر بگه

بانهایت تشکر

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ضعیف نیستی ، ان شالله خدا خودش انتقام تو رو از خونواده شوهرت بگیره. دلم گرفت برات

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام
از بس گریه کردم درست نمیبینم

برای اینکه افشار شوهرت دستت باشه اول از همه رابطه های جنسیتونو بیشتر کن، اصلا وقت و بیوقت، صبح یا عصر یا شب رو منتظر نباش. همینکه حس کردی همسرت ملیله سریع خودتو بنداز بغلش. و سعی کن به خودتم خوش بگذره، و احساساتشو بگو..... مردا رو فقط با غذا و رابطه میشه تو مشت گرفت، مگر اینکه مشکلی باشه که اوضاع رو غیر عادی کنه.

انگار زندگیتم خوبه که مادرشوهرتم گفته تو که زندگیت خوبه، یا شایدم حسادت می‌کنه یا هرچی.... محکم و بیشتر به شوهرت بچسب، نذار حرفایی بقیه رو زندگیت اثر بذارن، وقتی رابطه هاتون بیشتره ،شوهرتم مایل میشه باهات دردودل کنه، اونموقع حرفاتو بزن و بگو حرفاتو... فقط نذار سرد بشه، همیشه بذار اشتیاق رابطتون داشته باشه، مهمترین کلید زندگیتم که دستت باشه و حرفاتو گوش کنه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد،،،،،یک بد نکند تا به خودش، صد نرسد / من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من،،،،،تو نیک نبینی و به من بد نرسد/ خیام