2777
2789
عنوان

نگرانم کمکم کنین

305 بازدید | 59 پست

بچه ها من ۳ ساله با شخصی تو رابطه هستم که همین یه ماه پیشم باهم نامزد کردیم،پارسال سر یه قضیه بهم دروغ گفت با اینکه میدونست خط قرمزم تو رابطست

جروبحثمون بالا گرفت و من کات کردم ولی خانوادش واسطه شدن که مارو باهم اشتی بدن که همینطورم شد،بعد ازین جریان ازش زده شدم و از چشمم افتاد اما باهاش موندم،پارسال که این دلخوری پیش اومد تو اینستا با یه پسری اشنا شدم و دوست شدیم دوسه بارم رفتیم بیرون ولی از کرده خودم پشیمون شدم و دلم نیومد بیشتر ادامه بدم از همه جا بلاکش کردم و گفتم قصد ادامه دادن ندارم بهش هم نگفتم با کسی تو رابطه هستم و تو نفر سومی...بعد فهمیدم از من خوشش اومده و هیچجوره بیخیالم نیست

چندوقت گذشت و ازش خبری نشد تا دوماه پیش یک اکانت فیک تو تلگرام بهم پیام داد و فحش ناموسی بهم داد هیچکسی به جز این اقا شمارم رو نداشت فهمیدم خودشه،من هم کم نیوردم و تا میتونستم بارش کردم و تهدید کردم پیویشو میدم به نامزدم،اصرار کرد که با نامزدم حرف بزنه و گفت که خودم پیداش میکنمو حالتو میگیرم و به غلط کردن میندازمت.

چندروز بعد ازین ماجرا با خط خودش باز بهم پیام دادهزار بار التماسم کرد که بیام بیرون میخاست تلافی کنه بخاطر فحشای بدی که بهش دادم، من همونروز خطمو عوض کردم ولی باز یه ترسی تو وجودمه...

امشبم یکی بهم پیام داد تو اینستا که فکر میکنم همون یارو باشه دست از سرم برنمیداره ازم عکس هم داره 

نمیخام نامزدم بفهمه خیلی دوسم داره و دیگه اشتباهی ازش ندیدم نمیخام از دستش بدم

چکار کنم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیمکارتتو بشکن اکانت جدید تو اینستا بساز 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

خیلی ببخشید ولی وقتی نامزدتو نمیخواستی رک‌ بهش میگفتی میخوام جدا شم نه که خیانت کنی

خیانت فقط خوابیدن با کسی نیس

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻

میتونی بری پلیس فتا بدون که کسی متوجه بشه پیداش میکنن حتی پدرتم خبردار نمیشه

جانم چه دلتنگتم روزها وماه ها ازرفتنت گذشته امامن هروزمنتظر برگشتتم باورندارم که رفته ایی هنوزم هم برایت گریه نکرده ام چون باورندارم نیستی                                   جان مادر برای دلتنگم دعا کن

سرزنشت نمیکنم

اکانتتو ببند اکانت جدید بساز

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

هرچی شماره ازت داره همرو بریز دور -عکسم اگر دردسر شد میتونی بگی پرفایلم یوده ...یا از دوستام گرفته‌....یجیزی میتونی بگی به هرحال..

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺