2777
2789
عنوان

تب کرونا چند روز بعد از بین میره

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر سیتی ننوشت اخه  روز ۱۰ هستم فردا  اوجش نگذشته هنوز؟ چن روز رفتی سیتی  چن درصد ...

ببین اشتباه من و مادرم همین بود سی تی ندادیم و ولی مشخص بود درگیریم به خاطر همین هم هست که الان سه هفته تموم شد ولی ما هنوز سرفه داریم 

پدرم ۳۰ درصد درگیری داشت که روز ۱۰ یا ۱۱ سی تی دادن 

علائمتون چی بود درگیری ریه

اول مادرم مبتلا شدن که اول با گلو درد شروع شد و بعدش بدن درد شدید و بی حالی شدید و سر درد و سرفه 

پدرم بدن درد شدید و حالت تهوع و سرگیجه و بی‌حالی و ... تقریبا دو هفته علائم صبح قطع میشد دوباره از عصر شروع میشد 

خودم تب شدید و سرفه و بدن درد و گیجی و حال خیلی بد 

خواهرم کوچیکم هم مبتلا شد . چشم درد و سرفه و سر درد

ایشالله به امید خدا هر چه سریعتر خوب بشید

چارش اینه استرس نداشته باشی و دکتر خوب بری و داروها تو مصرف کنی به موقع و شیرینی های شکری نخوری با مواد غذایی مفید خودت رو تقویت کنی  و سی تی بده خودت حداقلش اینه خیالت راحت میشه اگر خودت صلاح میدونی البته 

ایشالله همه بیمار ها خوب بشن 

برای سلامتی پدرم و مادرم و خودم و خواهرم هم دعا کن 🙏🤲💛💚🧡

سرخ کردنی و شکلات و شیرینی و اینا رو نخور 

آب هویج و سیب رو خیلی بخور 

میوه و سبزیجات تازه هم 

بلدرچین شنیدم میگن خوبه 

اول مادرم مبتلا شدن که اول با گلو درد شروع شد و بعدش بدن درد شدید و بی حالی شدید و سر درد و سرفه&nbs ...

ممنون عزیزم از وقتی که گزاشتی 

چشم حتمن 

انشالله حال همه خوب بشه و راحت بشیم از قید این بیماری

موهاتو خرگوشی نبند  هویجا  دیونه میشن:)
ممنون عزیزم از وقتی که گزاشتی  چشم حتمن  انشالله حال همه خوب بشه و راحت بشیم از قید این ...

خواهش میکنم وظیفه بود 

ان شاء الله هر چه زود تر تاپیک بزنی بگی خوب شدی 🤲🤲🤲🤲

علائمتون چی بود درگیری ریه

عزیزم شما چندروز بعد تب و بدن درد حالتون خوب شد؟ من سرفه ندارم ولی بدن درد و سردرد شدید و تب دارم که روز سومم بدن دردم کمتر شده ولی تبم قطع نمیشه