2777
2789
عنوان

کیا خونه بابا بی پول بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 31 پست

انشالله ک وضعتون بهتر باشع ما هم شکر خدا هم خونه بابام هم خونه شوهرم وضع مالیمون بد نیس دستمون به دهنمون میرسه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بی پول بودم همیشه تازه نامزد هم که کردم یه روز که نامزدم میخواست بیاد خونمون دزدکی از کمد زن داداشم ۵هزارتومن برداشتم گزاشتم رو پول خودم مرغ گرفتم   کاش روم بشه حلالیت بطام ازش😔

خودم سرکار رفتم خدا روشکر خدا بیش از حد توان و مهارت من بهمون روزی داد روزای فوق بحرانی رو کمکمون کرد رد کردیم خارج از توان من بود ولی خب در مقایسه با خیلیا کم و کسری هم زیاد بود و گاهی معذب میشدم

لطفا درخواست دوستی ندید
منم بی پول بودم همیشه تازه نامزد هم که کردم یه روز که نامزدم میخواست بیاد خونمون دزدکی از کمد زن داد ...

خب اگه توانشو داری پولو بهش برگردون

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
الان این حرفت یعنی پز زیرپوستی؟😐

نه بخدا 

یعنی خیلی ساده بودم 

اصلا فکر نمیکردم کسی به خونه زندگیمون دقت کنخ

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
خب اگه توانشو داری پولو بهش برگردون

اره حتما برمیگردونم 👌من یتیم بودم اگه پدرم زنده بود هرگز نمیزاشت به این روز بیفتم الان شوهر کردم خداراشکر بهتره اوضام کم وکاست زیاده ولی باز صد شرف داره به وضع اون موقع

الان چطوری خوبی شدی اونی که میخوای

دانشگاه رشته ی بهداشت محیط قبول شدم،اونم خرج آنچنانی نداشت چون روزانه بود،بازخونوادم خرج اونم نداشتن،ترم دومجبورم کردن ازدواج کنم،نامزدمم گفت بایدانصراف بدی،انصراف دادم

اره حتما برمیگردونم 👌من یتیم بودم اگه پدرم زنده بود هرگز نمیزاشت به این روز بیفتم الان شوهر کردم خد ...

خداروشکر که اوضاع زندگیت خوبه عزیزم

انشاالله خدا به منم یه نگاهی بندازه تا وضعیت زندگیم رو به راه بشه

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست