2777
2789
عنوان

به چه بهونه ای پی ام بدم؟؟

208 بازدید | 29 پست

خیلی وقت پیش کسی بهم پیشنهاد دوستی داد منم به دلایلی قبول نکردم بعدش فهمیدم قصدش ازدواج بوده و میخواسته بیشتر باهم اشنا بشیم بعدشم متوجه شدم خیلی پسر خوبیه و ....

حالا چند روز پیش به طور عجیبی دیدم یکی از دوستام وارد تلگرام شده ولی بعد که پروفایلشو نگاه کردم دیدم همون پسرس و من اشتباه شماره اونو سیو کردم درصورتی که من اصلا شمارشو نداشتم و حالا بماند که چی شده ک شمارش تو گوشی من سیو شده 

حالا کنجکاو شدم پی امش بدم ولی نمیدونم به چه بهونه ای پی ام بدم؟؟

‌بنظرتون میتونم جوری وانمود کنم که انگار با دوستم اشتباه گرفتمش اخه همون روزی که دیدم اومده تلگرام و فک کردم دوستمه میخواستم پی ام بدم که متوجه شدم دوستم نیس 

فقط زیادی ناشی ام میترسم ضایع باشه 😂😂

کسی تجربه های این شکلی نداشته منو راهنمایی کنه ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکنیاااا خیلی تابلوعه بالاخره اگه خیلی میخواستت بازم پیگیرت بود 

پیگیر بوده ی چند وقت پیش حتی اومده بوده مغازه بابام ولی اون موقع من خیلب عصبانی بودم خوب جوابشو ندادم

حالا شایدم دیگه فراموش کرده باشه حق با شما هم هست

خخخ بگو شماره شما توگوشیم سیوشده هرچی فکرمیکنم یادم نمیاد کی هستین؟؟😂

خب نمیگه این همه وقت حالا یادت اومده 

بعدشم بخوام بگم چیشده شمارش تو گوشی من سیو شده یه اتفاق خیلی باور نکردنی افتاده ک فک نکنم باور کنه

پیگیر بوده ی چند وقت پیش حتی اومده بوده مغازه بابام ولی اون موقع من خیلب عصبانی بودم خوب جوابشو نداد ...

تیری در تاریکی هست ممکن بعد خودت سرزنش کنی چرا پیش قدم نشدی بنویس سلام فلانی همون اسمی که اشتباه سیو شده برات بعدش یک سوالی چیزی یکن راجب دانشگاهی مدرسه‌ای چیزی همون موضوع  ک بینتون مشترک هست بین تو دوستت بعد خودش بذار بگن اشتباه گرفتی 

خب نمیگه این همه وقت حالا یادت اومده  بعدشم بخوام بگم چیشده شمارش تو گوشی من سیو شده یه اتفاق ...

بگو گوشیموعوض کردم ولی شماره شما توسیم کارتم مونده میشه بگی کی هستین!! شایداصن اون شماره تورو پاک کرده ازگوشیش اون تورویادش نیاد