2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم با رتبه در سهمیه 32903   و رتبه کشوری 61624   انسانی میشه رشته روانشناسی روزانه قبول شد؟ شهرش و دانشگاهش مهم نی فقط روزانه باشه

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم
میتونم ببرم کافی نت؟یا باید مشاور انجام بده

حتما مشاور یا خودت کافی نت ن

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

از رشتهانسانی چطور باید گریم خوند؟ میشه؟

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
از بین رشته های مدیریت بازرگانی و حسابداری کدوم بهتره؟ هر دو هم دانشگاه فردوسی

بستگی به علاقه و تواناییه شما داره درباره هر کدوم جدا تحقیق کن و ببین کدوم به علاقت نزدیک تره 

عزیزم با رتبه در سهمیه 32903   و رتبه کشوری 61624   انسانی میشه رشته روانشناسی روزانه قبول ...

وای کاراجا خیلی بد مرد

امرو تموم کردم سریالشو

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

هیچی نخوندم ۵۶ هزار انسانی شدم چی میتونم برم🤭روانشناسی پیام نورمیشه؟

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

من دانشگاه دولتی مجاز نشدم

از دولتی ها با سوابق تحصیلی فقط میتونم برم زمین شناسی

به نظرت برم؟

یا برم رشته های دانشگاه آزاد؟

آزاد شرایط پرداخت هزینشو ندارم

خودم میگم برم زمین شناسی لیسانسمو بگیرم در کنارش برم رشته ارایشگری رو ادامه بدم