2777
2789
عنوان

بارداری

103 بازدید | 8 پست

سلام من لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت جنین مشکلی نداره بهم آمپول داد استفاده کردم و شیافم داد ۲شب دارم استفاده میکنم دیگه مشکلی نداشتم تا سه ساعت پیش لکه خونی دیدم و دستشویی رفتم ببخشید با ادرامم خون اومد و دستمال هم خون بود به دکترم دسترسی ندارم کسی میتونه کمکم کنه؟ هفته ۱۶ بارداری هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم جایت درد نمی کنه اول آروم باش   استراحت کن در اولین فرست برو دکتر

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
نه اصلا درد ندارم

خب عزیزم آروم باش استرس خیلی بده  فردا اگه تونستی حتما  برو دکتر

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
نه اصلا درد ندارم

جفتت پایین نیس

نه دکتر گفت جفتت پایین نیست احتمال داره هماتوم داره دفع میشه؟

آها والا من چیزی  در مورد هماتوم نمی دونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز