2777
2789
عنوان

ضد افسردگی

224 بازدید | 17 پست

کلمه حسب که در آیات متعدد با عبارات مختلف «حسبی الله»، «حسبک الله» و «حسبنا الله» به کار رفته است، به معنای کافی بودن است؛ یعنی خداوند برای حمایت انسان کافی است. مسلمانان واقعى، بدون هیچ ترس و هراسى، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند.[۱]

در مورد همین قدرت توکل، امام صادق(علیه السلام) فرمودند: تعجّب می‌کنم از کسى که می‌ترسد؛ چرا به گفته‌ى خداوند «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ» پناه نمی‌برد؟![۲]

متنفرم از این نصیحت ها

خیلیامون انقدرا ایمان نداریم

به هر دلیلی تو این دنیای ظالم ممکنه کم بیاریم از زندگی دست بکشیم

و گاهی باید بشنویم تو که مسلمونی نباید افسرده باشی! 

خدا هست همه ذاتا دوستش داریم 

ولی بازم تو این دوره و با تجربه های بد زندگی نمیشه به این قضیه کفایت کنیم

Got nothing to say

متنفرم از این نصیحت ها خیلیامون انقدرا ایمان نداریم به هر دلیلی تو این دنیای ظالم ممکنه کم بیاریم ...

من افسردگی شدید داشتم ولی با این آیات قرآنی کاملا بهبود پیداکردم.نظر شما هم کاملا محترمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من افسردگی شدید داشتم ولی با این آیات قرآنی کاملا بهبود پیداکردم.نظر شما هم کاملا محترمه

خداروشکر

منم چندین ساله دارم و هی بدتر میشم

هرچند همش به خدا و قرآن رو آوردم ولی نشد...

Got nothing to say

خداروشکر منم چندین ساله دارم و هی بدتر میشم هرچند همش به خدا و قرآن رو آوردم ولی نشد...

فقط کافیه خودت بخوای.من یه روز و یه لحظه و یه ثانیه هرچی قرص و دارو بود گذاشتم کنار.شاید باورت نشه نمیتونستم یه بستنی بخورم از بس بدنم عصبی بود ولی خداروصدهزار مرتبه شکر خیلی بهتر شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز