2777
2789

منو شوهرم روز سوم چهارم علائم هستیم سیتی دادیم گفتن درگیری کمه اما درصد نگفت . گفت هفته دیگه باز سیتی بدین اگه رو به بهبود نرفتین 

سعی میکنم روحیه م رو خوب نشون بدم شوهرم یکم نگرانه .

من سرفه زیاد میکنم فقط اشتهام هم یکم کم شده

فقط روز اول تبو لرز و بدن درد گرفتیم رفتیم دکترو سیتی و اینا 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روز سوممه صدام گرفته گلومم درگیره

اره من اول با خارش گلو شروع شد و بعد تبو لرز 

الهی زودی خوب میشی قشنگممم

ان شاالله که سبکه عزیزم....دمنوش داروین عاااالیه.....نذار بیشتر بشه با مایعات و گرمیجات بهتر میشین

اره خودمونو بستیم به مایعات . ممنونم قشنگم بابت دعای خوبت . الهی تنت همیشه سلامت باشهههه

من اول گلو درد داشتم الانم تب و بیحالی خیلی شدید طوری که نمیتونم بلند شم حالت تهوع هم دارم نفس تنگی داشتم الان بهترم 

مامانم میگه هیچیت نیست یعنی واقعا چیزیم نیست

بدون امضا

اره من اول با خارش گلو شروع شد و بعد تبو لرز  الهی زودی خوب میشی قشنگممم

من خارش گلوگرفتم سریع رفتم دکترالان روزی ۳ ۴ بارسرفه عطسه دارم ممکنه ریم درگیرباشه؟روزاول اکسیژن خونم و نفسام چک کردگف خوبه

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد

من روز پونزدهمم هنوز سرفه و سردرد اذیتم میکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
من اول گلو درد داشتم الانم تب و بیحالی خیلی شدید طوری که نمیتونم بلند شم حالت تهوع هم دارم نفس تنگی ...

قشنگم تست دادی ؟ یا سیتی اسکن ؟ زودی برو قشنگم اصلا هم نگران نباش و نترس . چیز مهمی نیست انقد اطرافیان گرفتنو خوب شدن . توکل به خدا جانم زودی خوب میشی خودتم قرنطینه کن بوس بوسسسس

من خارش گلوگرفتم سریع رفتم دکترالان روزی ۳ ۴ بارسرفه عطسه دارم ممکنه ریم درگیرباشه؟روزاول اکسیژن خون ...

منم این شکلی بودم جانم من سرفه هام خیلی بیشتره . ممکنه اگه باشه هم ان شاالله خیلی کمه . دو سه روز دیگه اگه رو به بهبود نرفتی برو باز که برات سیتی بنویسه . خیره قشنگم زودی خوب میشی