2777
2789

والا از ترس کرونا درست نمی‌کنیم انشالله یا پولش میدیم صدقه یا هم گوشت قربونی میدیم به فقرا 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اطراف من هیچ کس درست نمیکنه منم جرات ندارم حتی به زبون بیارم چون دو‌نصف میشم فقطم به خاطر کرونای لعنتی اه

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
والا از ترس کرونا درست نمی‌کنیم انشالله یا پولش میدیم صدقه یا هم گوشت قربونی میدیم به فقرا 

البته تو شهرم عصر روز نهم به وفور اش حلیم و شله. زرد میپزن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

اومدم بگم اجرتون با امام حسین ع 🙏🌹 دعا کنید امام حسین ع توفیق بده ما هم آش رشته درست کنیم ...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
متاسفانه اطراف من هیچ کس درست نمیکنه منم جرات ندارم حتی به زبون بیارم چون دو‌نصف میشم فقطم به خاطر ک ...

چ ربطی داره عزیزم الان دیگه غذاهارو ب صورت بیرون بر بین مردم پخش میکنن غذا هم ک حرارت ببینه الودگی نداره که

چ ربطی داره عزیزم الان دیگه غذاهارو ب صورت بیرون بر بین مردم پخش میکنن غذا هم ک حرارت ببینه الودگی ن ...

خیلی دلم میره واسه نزری امام حسین تو رو خدا اگه نزری دادین جای منم خالی کنید ایشالا بتنم امسال خودمم بپزم 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

[QUOTE=202058784]والا از ترس کرونا درست نمی‌کنیم انشالله یا پولش میدیم صدقه یا هم گوشت قربونی میدیم به فقرا [/Qربطی ب کرونا ندارع ک غذا اگه تو ظروف دربستع باشه هیچ الودگی نداره مااینجا همه درست میکنن