2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

245 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

یه فکری تو ذهنمه اما هی احساس میکنم زشته من اذر ۹۹بدون عروسی رفتم سر زندگیم البته لباس عروس خریدم و آتلیه امو رفتم اما دلم عروسی میخواد میخوام سال۱۴۰۱سالگرد ازدواج بگیریم تو تالار اما هی احساس میکنم زشته و منو مسخره میکنن نمی‌دونم سالگرد جم و جور بگیرم یا ی مفصل اخه عقد هم بخاطر فامیل همسرم فوت شد نتونستم عقد هم بگیرم عروسی هم که به کرونا خورد. شماها اگر جای من بودید عروسی مفصل می گرفتید؟عروسی دوستم رفتم اینقدر دلم گرفت که جشن نداشتم   

ممنون میشم جواب بهم بدید واقعا گیجم نمی‌دونم چکار کنم که بعدا مورد تمسخر نشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باشم جشن میگیرم

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
همون آذر ام باز کرونا هست که دوست عزیز

بله میگم که عروسی من اذر ۹۹بود ک اوج کروناها بود حتی نتونستیم ماشین رو گل بزنیم چون جریمه میکردن برای همون هیچ جشنی نداشتم

اگ فامیلای پایه دارین جشن بگیر البته کرونا بره بگیر 

خداکنه کرونا بره برای سال۱۴۰۱که ی سالگرد بگیرم واقعا دلم ی جشن میخاد ولی بعد از حرفای بعدش میترسم با اینکه خانواده خودم موافق هستن با جشن چون از سمت خانواده شوهر نشد عقد گرفت عروسی هم که کرونا نزاشت