درامدمونم خوبه ولی همه کارا رو میندازه رو دوش باباش الان پدرشوهرم رفته برامون دنبال خونه گشته قولنامه کرده حالا بش میگم روز اسباب کشی میگ من حوصله ندارم نیسم میگم مگ بابات نوکرته میگه حالا دوتا کارگری میگیرم چیارو ببرند همه ی کاراشونو میکنند حتی برادرشوهرم ۱۸سالشه الان مامانش میگف میخام باش برم نظام وظیفه ببینیم سربازه یا نه اخه مگه بچه هس ،اگ یه چیزی تو خونه ما خراب شه باباش باید بیاد خودش دس نمیزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عجب زمونه ای شده جا اینکه این بره کار اونارو بکنه اونا میان کار اینو بکن
من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ❤️دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍❤️البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ❤️❤️❤️❤️❤️