2777
2789
عنوان

تنگی نفس

180 بازدید | 9 پست

بچه ها چن روزه نفسم تنگه و سمت چپ سینم درد میکنه . به خاطر این کرونا خیلی وقته خونه نشینم و خیلی اعصابم خورده . به نظرتون عصبیه یا واقعا قلبمه ؟ بیمارستانا انقد پره کروناییه که میترسم برم .

منم چن وقت پیش این طوری شدم و تنگی نفس شدید گرفتم و قفسه سینه سمت چپم درد میکرد ولی نگران نباش هیچی نیس ینی فک نکنم از خود قلب باشه مال من ک نبود خودش خود ب خود رفع شد ولی ب نظرم پیش ی دکتر عمومی برو و نوار قلب بده اما ب نظر من ک هیچی نیستش بر اطمینان خودت میگم

جوش شیرین بخورشو بدون اینکه چیزی روسرت بندازی چند بار نفس بکش ریتو پاک میکنه کندر خوراکی با ابجوش دم کن با عسل بخور  زود خوب میشی   دندو با روغن زیتون چرب کن ماساژ بده  انشاله خوب میشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم چن وقت پیش این طوری شدم و تنگی نفس شدید گرفتم و قفسه سینه سمت چپم درد میکرد ولی نگران نباش هیچی ...

۲۰ روز قلب لاپاراسکوپی کیسه صفرا انجام دادم قبلش ازم نوار قلب و آزمایش گرفتن گفتن خوبی چیزیت نیست . چن ماه پیشم باز نفسم تنگ شد رفتم CT دادم چون فک کردن کروناست باز هیچی نبود ولی خودمم حس میکنم عصبیه . انقد خونه نشستم اینجوری شدم . این جا هم که وضعیت سیاهه .

۲۰ روز قلب لاپاراسکوپی کیسه صفرا انجام دادم قبلش ازم نوار قلب و آزمایش گرفتن گفتن خوبی چیزیت نیست . ...

خب پس دگ نگرانی نداره عزیزم اصلااا هیچی نیستش من خودم در ماه چند بار این جوری میشم ولی ب حال خودش رهاش میکنم خودشم خوب میشه چون همش عصبیه و از استرس میاد توهم اصلاا بهش فکر نکن خوب میشی انشالا😊💛