2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناشی بازی چیه الان شوهر من میزنه کبود میکنه ناشی بازیه؟؟؟ عجبا 

بله دیگه نیست؟ یعنی نمیفهمه گردن رو همه میبینن؟ پدر مادر برادر خواهر!!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
😬 چ افتخاری داره😑😑

حالا منظور از افتخار اینه ک خجالت نکش اوففف

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پرسید چی شده گفتم حساسیته اخه زنه گنده نمیفهمه واسه چیه ؟  خودمم اصلا حواسم نبود

منک خواهر شوهر ندارم اگر داشتم مینداختم بیرون میگفتم از داداشت بپرس😂

همون دیگ ینی خودش نمیدونه چشه 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بله دیگه نیست؟ یعنی نمیفهمه گردن رو همه میبینن؟ پدر مادر برادر خواهر!!

خب باید میپوشوند حالا ک دیده به خواهر شوهرش ربطی نداره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤