negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 عنوان بیاین کمک 25 بازدید | 4 پست سلام دوستان من دوهفتس نرمه ی گوشمو پرسینگ زدم هردوتا سوراخ های گوشم عفونت کرد من پرسینگ هارو دراوردم و نخ انداختم مرتبم نخ هاروعوض میکنماموکسی سیلین میخورم پماد تتراساکلینم میزنمولی هنوز عفونت دارهچی بزنم بهش خوب شه؟ مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 1400/05/15 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غرغرووو عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 1271 خوب میشه از من یک ماه دستم بهش بند بود تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 خوب میشه از من یک ماه دستم بهش بند بود وقتی ب گوشم دست میزنم حس میکنم باد کرده اندازه ی یه عدس همش چرکو خون میاد مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده
غرغرووو عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 1271 وقتی ب گوشم دست میزنم حس میکنم باد کرده اندازه ی یه عدس همش چرکو خون میاد فشارشش نده میخواستی ببری نشون همون دکتری بدی که سوراخ کرده گوشتو تو بگو طلاس وقتی از چشم افتاد قاطی اشغالاس 😏😏😏😏😏
negin_negar مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2158 فشارشش نده میخواستی ببری نشون همون دکتری بدی که سوراخ کرده گوشتو نشون دادم اموکسی سیلین داد مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده