2777
2789
عنوان

نا امیدی

148 بازدید | 18 پست

تاحالا شده از همه چی نا امید شین از همه چی و همه کس به بن بست بخورین و بگین خدایا چرا من؟ چجوری میشه از این حالت درومد وقتی که هم ام اس داری هم باید جراحی رحم انجام بدی و دلت لک بزنه برا بچه دار شدن😔😔

هعييي خواهر همه مشكل دارن فقط تو نيستي

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيز دلم

هممون تو زندگى يه جورايى داريم مبارزه ميكنيم يكى با بيمارى يكى با فقر و...

انسان در رنج آفريده شده ايمانتو از دست نده دوست خوبم

اينا همه آزمون هاى الهيه

ام است رو با طب سنتى و داروهاى شيمياييت كنترل كن

جراحيتم ان شاءالله خوب پيش ميره

یه رژیم کتوژنیک بگیر که اگه اشتباه نکنم هم راه درمان ام اس هست هم درمان ناباروری البته خودم یه نابارور ما اینو تو برنامه به خانه برمیگردیم شنیدم رژیم کتوژنیک برای درمان ام اس خوبه

میدونی خدا بنده هایی که خیلی دوسشون داره بهشون مشکل زیاد میده میتونی زندگی اولیای خدارو مطالعه کنی که چقدر مشکلات داشتن چون خدا میخواد بهت پاداش زیاد بده برای همین توی این دنیا مشکل هم زیاد میده بدون خدا همیشه حواسش بهت هست و اینکه خدا هیچوقت بیشتر از ظرفیتت بهت سخت نمیگیره بدون پس خدا میدونه از پسش بر میایی و صبر میکنی ان شالله خیلی زود مشکلاتت حل بشه عزیزم برات حمد شفا میخونم🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

الهی ب عالیترین نحو گره از مشکلاتتون باز شه الهی آمین .لطفا برای حل شدن مشکلاتم دعا کنین ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بله زیاد شده ک مثلا چن تا مشکل پشت هم بیاد من الان تو همین حالتم 🙂همش حسرت میخورم ب زندگیه ادمای دگ ...

منم حسرت میخورم با اینکه متنفرم حسرت کسی رو بخورم ولی دست خودم نیست همش میگم این مشکلا برا چی باید برای من پیش بیاد 😔😔

منم حسرت میخورم با اینکه متنفرم حسرت کسی رو بخورم ولی دست خودم نیست همش میگم این مشکلا برا چی باید ب ...

دقیقا همینه همش ب گذشتم ک فکر میکنم میگم ای کاش همون طوری بچه میموندم و هیچ وقت حالم بد نبود😥واقن از ته دل میخندیدم اما الان دگ نه

اگ دوس داشتین صحبت کنید من هستم تو پیوی🙂💔

دقیقا همینه همش ب گذشتم ک فکر میکنم میگم ای کاش همون طوری بچه میموندم و هیچ وقت حالم بد نبود😥واقن ا ...

واقعا کاش بچه بودیم و بی دقدقه چشم برات پیام دوستی میفرستم 

منم حسرت میخورم با اینکه متنفرم حسرت کسی رو بخورم ولی دست خودم نیست همش میگم این مشکلا برا چی باید ب ...

عزیز م خدا فقط باتووناسازگاری نداره . من چی بگم ؟ پدرم بیمارستان بستری . خودم مریض . شوهرم  ک قربونش برم ۶ ساله ی پول درست نیاورده . ب هر دری میزنیم نمیشه . ن پولی هست ن زندگی . هر چی ختم و دعا هم میگیرم ک کار شوهرم بگیره  خدا دایورتمون کرده ب ی جاش گمانم .اون از وضع پدرم .

اینم خودم ک قلبم و ریه ام درد میکنه از صبح تا شب از بس سرفه میکنم سردرد امونمو بریده . میگن مثبت فکر کن . ب فرشته ها نامه بنویس . استغفار کن .... قران بخون . نماز اول وقت بخون . ذکر بگو . بخدا دیگ از دین و .... زده شدم . خدا صدامو نمیشنوه