2821
2789
عنوان

کمک کرونا

46 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

مادر و پدر همسرم تقریبا ده روز پیش واکسن سینوفارم زدن و دو سه روز قبل از واکسن هم سرماخورده بودن که واکسن رو زدن علائم کرونا ظاهر شده و الان به شدت درگیرن و یه نفر دیگه تو خونه هم ازشون گرفته...کلا بی حال شدن و روز در میان می رن سرم میزنن...همش هم دارن غذای مقوی میخورن ،البته کم ،چون میگن اشتها نداریم و نمی تونیم از جامون بلند شیم حتی..

لطفا بگید من براشون چی درست کنم بفرستم تقویت شن...دو بار سوپ درست کردم فرستادم  

بلدرچین یا گوشت معمولی تو شیشه با پیاز بزار تو آب جوش بپزه و آب گوشت دربیاد ، بخورن. 

همون سوپ بهتره تو غذاها.

خودشون هم آب میوه و میوه بخورند.

اشتها کمه ، چیزی نمی خورند

صبح هم حلیم سفارش بدن از بیرون بد نیست ، اگه به تو نگن بپز که تو دردسر میفتی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهیچه تو شیشه 

بلدرچین کبابی 

اگه در دسترست هست کبوتر توی شیشه بپز براشون

سبزیجات پخته مثل هویج و گل کم 

آب میوه مثل اب سیب و هویج 

شربت عسل و گلاب

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بلدرچین یا گوشت معمولی تو شیشه با پیاز بزار تو آب جوش بپزه و آب گوشت دربیاد ، بخورن.  همون سوپ ...

آخه میگن سوپ دیگه نمیخوان😲 گفتم اگه جور دیگه ای میشه غذا بپزم براشون

تو شیشه هم بهشون گفتم گفت خوردیم. 

ممنون حلیم رو میگم براشون بخرن

ماهیچه تو شیشه  بلدرچین کبابی  اگه در دسترست هست کبوتر توی شیشه بپز براشون سبزیجات پخته ...

بیشتر مواردی که گفتید رو میخورن  کم

اما خب چون سرما خورده بودن انگار بدجور اذیتشون کرده.فک کن پنج دقیقه تلفنی صحبت کردم دیگه صداش درنمیومد و کم آورده بود😢 خیلی نگرانشونم کسی هم نیست تو خونه بهشون رسیدگی کنه خودشونن که حال ندارن .منم بچه کوچک دارم نمیتونم برم

آخه میگن سوپ دیگه نمیخوان😲 گفتم اگه جور دیگه ای میشه غذا بپزم براشون تو شیشه هم بهشون گفتم گفت خور ...

اگه اشتها باشه ، نوع غذا هم چندان مهم نیست(البته زمان سرفه و گلو درد غذای خشک خوردنش سخته). بیشتر مشکل نداشتن اشتها و بدتر از اون بی حالی است که نمیتونن غذا درست کنن و محتاج یکی دیگه هستند.

ولی خیلی هم لوسشون نکن. ببینن هر روز تو میفرستی بجای دو هفته بیماری شون میشه یکماه.

اگه اشتها باشه ، نوع غذا هم چندان مهم نیست. بیشتر مشکلنداشتن اشتها و بدتر از اون بی حالی است که نمیت ...

آره بی اشتها و خیلی کم هم میخورن

نه گلم سنشون بالاست دخترا هم شهر دیگه شاغلن کسی نیست بهشون برسه...باید یه نفر تو خونه باشه به زور بهشون بده بخورن تا تقویت بشن که کسی نیس خودشونم که افتادن نمیتونن ...خدا الهی زودتر شفاشون بده

منم هر روز نفرستادم کلا دوبار فرستادم تو این ده روز..