2789
عنوان

چادر بچگانه ؟؟؟

233 بازدید | 15 پست

سلام دوستان دخترم 18ماهشه خیلی به روسری چادر علاقه داره . پارچه ملحفه اشو برمیداره میاره مثل چادر سرش بندازم.

براش پارچه سفید بخرم برا چادر بدم بدوزه خیاط؟چه مدلی؟؟

پارچه های چادری گلدار خیلی خوشگل هست.منم واسه دخترم خودم دوختم از دوسالگی علاقه داشت 😍

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بگیر  آستین دار باشه و کش 

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

فک کنم همون یه چادر رنگی ساده براش بدوزی خوب باشه کشم براش بزن 

جنس چادرشم سعی کن سبک و نخی باشه 

چون الان بیشتر واسه بازی میخواد زیاد لازم نیست مثلا یه مدل خاص باشه یا نگران باشی توش راحت باشه 

بعد که بزرگتر شد اگه بازم خواست اون موقع مثلا مدلای چادر ملی و اینجور چیزا براش بگیر 

فک کنم همون یه چادر رنگی ساده براش بدوزی خوب باشه کشم براش بزن  جنس چادرشم سعی کن سبک و نخی با ...

بنظرتون ب ای دخترم چقدر پارچه بخرم. نمیدونم پارچه فروشا مقدار کم میدن یا نه

مرسی عزیز دلم منم دوست دارم یه چادر ساده بدم تا مچ پاش بدوزن براش. نمیدونم میزاره کش بزنم به سرش زما ...

عزیزم چقدر نازه 😍

خدا حفظش کنه 🌹🌹💚💚

کش بزنی براش خیلی راحته فقط یه کش نازک و راحت براش بزن که سرش درد نگیره 😅

پارچه های چادری گلدار خیلی خوشگل هست.منم واسه دخترم خودم دوختم از دوسالگی علاقه داشت 😍

عزیزم برای دخترم چند متر بخرم؟؟ نمیدونم اصلا متراز کم میدن پارچه فروشا یا نه.

کش بدم سرش میزاره بنظرتون؟

عزیزم ساده بدم بدوزن؟ نمیدونم کش بزنم چادر دخترم میزاره یا نه.

من ساده دوختم اما کش داره که راحت رو سرش بمونه.ببخش دیر جواب دادم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.