2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از چه نظر ناحقه؟  مگه چی خواسته که بچش نتوانسته انجام بده؟

دختره فقط حقشو خواسته ،ولی مادره نمیخواد حقشو بده حالام قهر کردن .مادره دخترشو نفرین کرده !

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
نه دیگه معلومه آهش نمیگیره. ارث رو نمیدن بهش؟

آره .مادره طرفدار پسراشه .پسراش هم حق دخترا رو توی ارتیه بالا کشیدن.دختره هم گفته بود امیدوارم اگه کسی حقمو بخوره فقط ضرر مالی ببینه .مادره هم جوش آورده دختره رو نفرین کرده .بنظرتون نفرینش میگیره؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
آره .مادره طرفدار پسراشه .پسراش هم حق دخترا رو توی ارتیه بالا کشیدن.دختره هم گفته بود امیدوارم اگه ک ...

هیچکدوم نمیگیره دختره باید از راه قانونی شکایت کنه برای ارثش مادره هم شلوغش کرده بیخودی ارث تکلیفش قانونا و شرعا مشخصه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
آره .مادره طرفدار پسراشه .پسراش هم حق دخترا رو توی ارتیه بالا کشیدن.دختره هم گفته بود امیدوارم اگه ک ...

نه نمیگیررره

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍

نه نمیگیره.

دختره هم باید بره شکایت کنه و حقشو بگیره. نفرین در این زمینه اصلا معنا نداره. حقی که خدا معین کرده رو بهش نمیدم تازه نفرینش هم میکنن؟

عجب بابا. خدا هم نعوذ بالله هویجه که نفرینشون بگیره؟

2825
2823
2791
2779
2792