2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیمی بهمن بازرگان 

فیزیک خیلی سبز 

ریاضی مبتکران 

زیست خیلی سبز 

هندسه نشر الگو 

برا رشته ریاضی و تجربی رو گفتم

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
شیمی بهمن بازرگان  فیزیک خیلی سبز  ریاضی مبتکران  زیست خیلی سبز  هندسه نشر ا ...

من بیشتر منابع جامع رو میشناسم 

برای زیست بنظرم جامع خیلی سبز پینوکیو روش نوشته

بقیه تخصصی ها هم خیلی سبز خوبه البته برای ریاضی جامع مهروماهم خوبه

برای عمومی ها گاج البته برای دینی سفیر خرد خیلی خوبه

من بیشتر منابع جامعه رو میشناسم  برای زیست بنظرم جامع خیلی سبز پینوکیو روش نوشته بقیه تخصصی ه ...

بله دقیقا همین نظر رو دارم همه اینایی که گفتین عالین

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

سلام وقت بخیر

بهترین منابع دهم تجربی:

(دارم بهترین ها رو بهت معرفی میکنم چون کل بازار رو زیر و رو کردم و مثل بعضیا سریع حرف مشاور رو سند نکردم)

ریاضیات: ماجراهای من و درسام خیلی سبز+کارگاه نکته و تست آلاء(برای فهم اولیه مطالب میتوانید از پکیج ارزان و باکیفیت ریاضی دهم لوح گسترش با تدریس استاد مسعود نژادمبشر استفاده کنید بعد بروید سراغ کارگاه نکته و تست)

کسایی درس سختی مثل ریاضی رو میتونن بدون معلم و با مطالعه کردن کتاب یاد بگیرن به جای ماجراها از پاورتست ریاضی دهم مهر و ماه استفاده کنن.

ادبیات فارسی: پرسش های چهارگزینه ای فارسی دهم خیلی سبز یا فارسی دهم نشرالگو

(این دو کتاب برای تست بود،اگر دلتون خواست برای فهم اولیه و داشتن یک کتاب با درسنامه کامل و کلی سوال امتحانی میتوانید از ماجراهای من و درسام فارسی دهم خیلی سبز استفاده کنید بعد که قوی شدید برید سراغ کتاب تست،اگر دبیر یا آموزش خوبی دارید به کتاب غیرتستی یا تشریحی نیازی نیست)

فیزیک: آموزش شگفت انگیز فیزیک دهم خیلی سبز تجربی(کتابی رنگی و خودآموز و بدون نمونه در بازار،عین کتاب داستان شیرین و کامل،هم تست هم درسنامه هم سوال امتحانی همه با جواب،با کیفیت چاپ و گرافیک بسیار بالا)ضمناً میکرو طبقه بندی گاج یا تست خیلی سبز به گرد پای این کتابم نمیرسن چون آشغالن.

(جهت یادگیری تصویری این درس میتونید از این دو محصول استفاده کنید:آموزش مفهومی فیزیک دهم رهپویان یا آموزش از طریق حل تمرین فیزیک دهم رهپویان

یا اینکه اول با استاد یاری وبسایت آلاء مطالب رو فهم اولیه بگیرین و بعد سراغ محصول دومی که گفتم برین یا اینکه از کپی فیزیک دهم حرف آخر توی تلگرام استفاده کنید بعد که دوازدهمی شدید از سایت شون بخریدش تا احساس گناه نکنید)

شیمی: پرسش های چهارگزینه ای شیمی دهم نشرالگو

(مبتکران نخر که پشیمون نشی،تست خیلی سبز هم گرونه و هم درسنامه اول فصل نداره)

یکی از بینظیر ترین کتاب های بازار چون که درسنامه کامل و با حجم معقولی داره،نه خیلی مفصل هست نه خیلی خلاصه و از طرفی کل تست های این کتاب در وبسایت آلاء توسط استاد گودرزی حل شده(دیگه فهمیدین چطور شیمی رو یاد بگیرین)

اگر هم بر اساس ذائقه ذهنی تون با تدریس استاد گودرزی نمی‌تونین یاد بگیرین باید از دوره شیمی دهم استاد فولادپور(دکتر آی کیو)استفاده کنید

زیست شناسی: از تدریس های استاد موقاری توی وبسایت آلاء استفاده کنید(پرمخاطب ترین دبیر زیست ایران در سال ۹۸) اگه با ایشون نمی‌تونین یاد بگیرین که محاله اینطور باشه،میتونین پکیج زیست دهم تشریحی حرف آخر رو تهیه کنید یا از کپی این محصول استفاده کنین و بعداً بخریدش(استاد همدانی هم از فوق العاده ترین هاست)

بعد برید سراغ تست:

زیست شناسی دهم تست خیلی سبز(درسنامه بسیار بسیار مفصل)

میکرو طبقه بندی زیست دهم گاج(درسنامه خودآموز و دسته بندی شده)

جامع زیست شناسی دهم مهر و ماه(درسنامه با کیفیت و قابل فهم)

همینا خوبن دیگه دنبال چیزی نگردید که همه رو براتون گفتم توی همه درسا

(اگه جیبتون خیلی زیادی پره میتونین در کنار اینها ماجراهای من و درسام زیست دهم خیلی سبز رو هم تهیه کنید)

زبان عربی

(غیرضروری):

لقمه عربی دهم مهر و ماه یا سیر تا پیاز عربی دهم گاج یا میکرو طبقه بندی عربی دهم گاج یا پرسش های چهارگزینه ای عربی دهم خیلی سبز(پیشنهاد خودم سیر تا پیاز هست،اگه کیفیت آموزش بالاست یا معلم خوبی دارید یا عربیتون قویه مخصوصا عربی نهم،لقمه مهر و ماه عالیه)استاد علیمرادی توی وبسایت آلاء کل عربی رو آماده بهتون درس میده میده که قورتش بدین😍

زبان انگلیسی:

(غیرضروری)

میکرو طبقه بندی زبان دهم گاج یا لقمه زبان دهم مهر و ماه

اگه یه کتاب تست می‌خواین که درسنامه مختصر تری داشته باشه از انگلیسی دهم تست خیلی سبز استفاده کنید.

(استاد کیاسالار و استاد خزایی برای تدریس زبان بینظیرن اگه گیرت نیومد فیلماشون مجبوری از تدریس های محمودی حرف آخر استفاده کنی(یکم خنده وسط درس خوندن بد نیست😆))

دین و زندگی:

(غیرضروری)

میتونین از تدریس های بینظیر استاد یوسفیان پور(بالاتر از ایشون نداریم توی این درس)استفاده کنید،یا اینکه درس به این سادگی رو با سیر تا پیاز گاج یاد بگیرید.

کانال های فیلم کنکوری معتبر:

@KONKOURRAIGAN

@ketabicokonkur

@master_konkor

@noban_Heydari 

@T.ME/HAJI_KONKURI_REAL

@vahidzarei6040

معتبر ترین فروشگاه ها: بانک کتاب مدادگلی،بیستک بوک،کتاب کنکور