2777
2789

از نظر راحتی که نمیدونم اما مدیریت مالی بازار کارش بهتره اینجور که دیدم

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کارشناسی مدیرت دولتی خوندم و ارشد مدیریت بازرگانی گرایش مالی

همشون ی چیز بود فقط دو ترم اگه اشتباه نکنم دروس تخصصی گوناگون بود توی ارشد هم سمینار پایان نامه و یک ترم هم تخصصی فرق داشت

از کدوم گرایش مدیریت می تونم ارشد رو mba بخونم

شما لیسانس برق هم باشی میتونی MBA بخونی ولی برا کسی ک لیسانسش مدیریت بوده چیز تازه ای نداره

دز مورد بازار کار و درآمدند هم سوالی داشتید بپرسید چون من توی هدیه بخش دولتی و خصوصی ومالی کار میکنم شاید بتونم بهتر کمکتون بکنم 

شما لیسانس برق هم باشی میتونی MBA بخونی ولی برا کسی ک لیسانسش مدیریت بوده چیز تازه ای نداره دز مورد ...

خیلی ممنون از مدیریت دولتی راضی هستید؟ بعد ی مدت از درساش زده نشدید؟