asal_banoo25 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 2270 عنوان قرص پ_ر_ی_و_د 90 بازدید | 9 پست سلام خانما همین چند روزا باید پریود بشم.قرصی هست بخورم که دهه اول محرم پریود نشم؟ 1400/05/15 | 09:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18155 این کارا آسیب میزند سیکلت رو بهم میریزه واسه کارهای غیر ضروری انجام نده اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
parmin70 عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 12642 برا دهه اول دوست ندارم بدنم پاک نباشه😥😥 😑 میگن کاسه داغ تر از آش
zhooan عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 726 واقعا ارزش داره نظم سیستم بدنت رو به هم بزنی برای این مسائل بی اهمیت؟
mairagg عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 4462 برا دهه اول دوست ندارم بدنم پاک نباشه😥😥 مگه ادم پریود میشه نجس میشه تو رو خدا دور بریز این خرافات و خدا و امام حسین هم راضی نیستن بدنت و بریزی بهم خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
باران_عشق عضویت: 1394/03/14 تعداد پست: 16248 چه ربطي داره استارتر☹️امام حسين رو بايد قلبا دوست داشته باشي ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "
نوربانووووو عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 13040 من قرص ضد بارداری میخوردم تا پریود نشم ولی خوب نیست باید حداقل ده روز قبل از شروعش بخوری تا لکه بینی پیدا نکنی
قاقالیلی۲ عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 19877 برا دهه اول دوست ندارم بدنم پاک نباشه😥😥 اگه عیب داشت خدا خودش نمیذاشت پریود شیم خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)