من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ببخشید این میگم. اویزون نباش. برای خودت ارزش قائل شو. در دسترس نباش. من جای تو بودم جواب تلفنش انقدر نمیدادم تا مجبور شه بساد خونمون. شما اول راه هستید از الان باید یاد بگیره چجوری باهات حرف بزنه
نه گلم. جوابش نده. من شدیدا مخالفم با بی احترامی به همسر.احترامش داشته باش وقتی عصبانیه مثل الان سکوت کن. اما به سادگی نبخش. باید متوجه بشه که شما ناراحت شدید. خیلی ببخشید اگر هر دفعه کوتاه بیای و راحت ببخشی بی ارزش میشی و به خودش اجازه میده هر وقت ناراحت شد سر شما خالی کنه