2821
2789
مگه میشه خوده بچه حداقل ۲کیلو بجز بقیه محتویات

بعضیا تو بارداری خیلی واق میشن بعضیا نه . اونایی خیلی تغییر نمیکنن بعد زایمانم یکم شکم براشون میمونه . امااونایی خیلی چاق میشن که بنظرم ژنتیکیه خیلی سخت وزنشون برمیگرده به قلل

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه میگن بچه با محتویاتش پنج شش کیلو کم میشه 

نمیدونم والا مال من که کم نشد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چقدر خوبه ک افزایش وزنتون اینقدر کم بوده کم غذا میخوردین ؟

چون وزنم بالا بود دکتر مولتی ویتامین نداد گفت اشتها اوره چاق میشی . تا ۶ماهگی شده بودم ۸۴بعد رو ۸۴دیدن گیر کردم سریع کلی قرص داد دکتر اما کل بارداریم کم اشتها بودم ویار بدیم نداشتم اما میل به غذاام نداشتم . خیلیم راه میرفتم شبا. که کمک کرد زایمان راحتیم داشتم. اما چشمت روز بد نبینه دخترم از شیر گرفتم یهو ترکیدم چاق شدم 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
بعضیا تو بارداری خیلی واق میشن بعضیا نه . اونایی خیلی تغییر نمیکنن بعد زایمانم یکم شکم براشون میمونه ...

عمه های من اینجورین قبل بارداری چاقن توی بارداری هم وزنشون میره بالاو برعکس همه  بعد زایمانم بارژیمم بزور کمی میاد پایین وزنشون 

عمه های من اینجورین قبل بارداری چاقن توی بارداری هم وزنشون میره بالاو برعکس همه  بعد زایمانم با ...

بعضیا ژنتیکی چاق میشن دختر خاله من تو بارداری میدیدیم نمیشناخیمش بس چاق شده بود بعد زایمانم تپل موند لاغر نشد دیگه مادرشم همینجور بود . 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792