2777
2789

پسرخواهرم ۴سالشه یهو از صدای گریش بیدارشدیم با صدای بلند گریه میکنه و اشک میریزه هرچی میگیم چته هیچی نمیگه. هی بهونه میگیره هی دست و پا میزنه و گریه میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا اگه دلش درد نکنه خواب بد دیده گلم آرومش کنید میخوابه

خواهر کوچیک منم یبار همچین اتفاقی واسش افتاده بود البته اون سه سالشه و فرداش گفت که خواب دیدم

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
احتمالا اگه دلش درد نکنه خواب بد دیده گلم آرومش کنید میخوابه خواهر کوچیک منم یبار همچین اتفاقی واسش ...

بعضی شبا که با مامانش خونمون بخوابه اینجوری میشه. یه مدت بود دیگه اینجوری نمیشد. حالا باز امشب... ولی صبحش که بهش میگیم اصلا یادش نمیاد. خیلی ناراحت میشم😔😔😔

احتمالا خواب بد دیده شاید الان میترسه تعریف کنه بغلش کن بهش حس امنیت بده کنارش بخواب یه آب بهش بده یکم نازش کن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
بعضی شبا که با مامانش خونمون بخوابه اینجوری میشه. یه مدت بود دیگه اینجوری نمیشد. حالا باز امشب... ول ...

عجیبه انگار یه چیزی میبینه .چون منم بچه بودم میدیدم حالا ممکنه این نباشه اما بعضی بچه میبینن یه چیزایی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
همینجا. امشب باهم موندن خونمون

شاید ی چیزی میبینه سایه روح جن چه میدونم اما بخدا دروغ نمیگم بجه ها شنیدم میبینن تا ۵ سالگی فکر کنم 

یا شاید خواب بد دیده 

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
بعضی شبا که با مامانش خونمون بخوابه اینجوری میشه. یه مدت بود دیگه اینجوری نمیشد. حالا باز امشب... ول ...

بچه ست عزیزم خودتو ناراحت نکن خواهر منم میاد خونمون اینجوری میشه

بچه جاش عوض بشه این چیزارو هم داره نگران نشید❤❤❤

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜