2777
2789
عنوان

طلاق

208 بازدید | 14 پست

خیلی وقته تاپیک نذاشتم 

ولی پیرو تاپیک قبلم رفتیم درخواست طلاق دادیم بعد مشاوره بعد خدمات قضایی از خدمات قضایی که اومدیم بیرون گیر داد میرسونمت دیدم یه دستبند دستش ازین چرم طلا دارا تو ماشین خودمو زدم به اون راه یواشکی در آورد قایم کرد معلوم بود کادو دوس دخترش ۲ شب پیش هم یه بنده خدایی به خواهرم پی ام داد فلان کافه میای اسم کافه شوهرم گفت خواهرم گفت اونجا میشناسی طرف گفت آره صاحبش یه دوس دختر فاب داشتو هر شب باهام اونجا بودن و تک پر بودن با اینکه همه اینارو فهمیده بودم ولی باز حالم بده داغونم آخه مگه من عروس ۳ ساله چیم کم بود که هر شبش با یه خیابونی بود مسافرت خارجش با اون بود واسه من نداشت دارم خفه میشم پس خدا کجاست 

یه روز میرسه که به تو و روزای قشنگی که باهات داشت برمیگرده و نگاهی میکنه و اهی میکشه 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل این جاست ارزش واقعی خودت نفهمیدی خودت دوست نداشتی به خودت افتخار نمیکردی !

وقتی ارزش واقعی خودت نمیدونی با افراد پایین تر از ارزش خودت میپری در نتیجه خیانت به خودت کردی ! اینم سیلی از طرف جهان بهت خیانتی که خودت به خودت کردی !

اگر اعتقاد به قانون های جهان و راه خود شناسی داری بهم پی ام بده تا صحفه ای بهت معرفی کنم الان لازم حتما بگذرونی 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
دارم خفه میشم ۱۶ ماه هاشون اشکه

سعی کن خودتو مشغول کنی خودتو اروم کن اونیکه چیزی رو از دست داده اونه نه تو،اون باید برای از دست دادن تو ناراحت باشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
عزیزم مشکل این جاست ارزش واقعی خودت نفهمیدی خودت دوست نداشتی به خودت افتخار نمیکردی ! وقتی ارزش واق ...

بآخرش که ازدواج کردم گفتم زندگی ساخته دیگه سختی باید کشید هر شبش که دیر اومد گفتم مردمه داره تلاش میکنه بزار دستش بگیرم حالا این داستانمه

بآخرش که ازدواج کردم گفتم زندگی ساخته دیگه سختی باید کشید هر شبش که دیر اومد گفتم مردمه داره تلاش می ...

عزیرم تو یک زنی قدرتمندی ارزشمندی زندگیت خودت بساز به خودت اهمیت بده 

بهم پی ام بده تا واست بگم و دوره های خودشناسی برات بگم 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
آخ عزیزم اون لیاقتتو نداشت سخته خیلی سخته میفهمم ولی قوی باش خودتو زندگیتو به بهترین نحو ممکن بس ...

زندگی من چی میشه احساساتم چی اعتماد بنفسم صورت قشنگی که از حرصایی که خوردم افتاده و داغون شده چی

عزیز دلم واقعا سخته. هم اون عفریته و هم شوهر سابقت تاوان کارشون رو میدن. به شددددت به کارما اعتقاد ...

هرم چیز توی زندگیم کم نذاشتم همیشه کمکش بودم سعی کردم مثل دوستش باشم پام و کج نذاشتم از خدا میخوام نوشتم بده فقط

هرم چیز توی زندگیم کم نذاشتم همیشه کمکش بودم سعی کردم مثل دوستش باشم پام و کج نذاشتم از خدا میخوام ن ...

تو زندگی خودت رو بساز.یه اینده ی زیبا

اونم به وقتش تاوان  ضربه ای که زد رو تا عمق وجودش حس میکنه

زندگی من چی میشه احساساتم چی اعتماد بنفسم صورت قشنگی که از حرصایی که خوردم افتاده و داغون شده چی

چی بگم عزیزم

حق داری

وحشتناک سخته

خدا بهترینها رو برات رقم بزنه از این به بعد.

امیدوارم اونقدر تو زندگیت شاد باشی که هیچ وقت این روزا و سختیات یادت نیاد.

خدا💖