2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 55 پست

در نتیجه تا خودم نخوام چیزی عوض نمیشه

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روان پرشک مشاور فقط حرفایی رو بهت میزنن ک خودتم میدونی

تنها راه کارش اینه بری یه جایه خلوت و سر سبز تنها

با خدا حرف بزنی بلند 

مشکلاتت رو لهش بگی  و باهاش بخندی انگار وجود خارجی داره انگار جسمی رو به روته 

باهاش حرف بزن فک کن رفیقته بهترین قرص و درمان همین چون خودم امتحان کردم بهت میگم تضمینی ۲۰ روز این کارو انجام بده خوب نشدی بیا هر چیزی خاسی بگو

فقط بهش باور داشته باش فک کن پدرت

بهش اعتماد کن ک کسی جز اون حالتو خوب نمیکنه

من ادم مذهبی نیستم حتی نماز نمیحونم حجابمم بده ولی خدا رو صدا کن اروم میگیری صداش کن فقط همین

دل نبند به این چیزا واقعیت نداره منم حس ششم قوی دارم ولی هیچوقت این حس ششم نمیتونه زندگی بقیه رو ح ...

میشه فقط همین یبار به من بگی

خواهش میکنم لطفااااا

من کی بچه دار میشم

جنسیتش چیه؟

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
طبیعی ایه افسردگی همینه باید خودتو مجبور کنی حتی سرجاتم باید به چیزای مثبت فکر کنی و کارای خوب و م ...

راس میگی  باید از این وضعیت دربیام تا آخر عمر نمیشه که

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
روان پرشک مشاور فقط حرفایی رو بهت میزنن ک خودتم میدونی تنها راه کارش اینه بری یه جایه خلوت و سر سبز ...

👌👌😔

میشه فقط همین یبار به من بگی خواهش میکنم لطفااااا من کی بچه دار میشم جنسیتش چیه؟

گفتم که عزیزم این چیزا درست نیست

ولی حس من بهت اینه هرچی زودتر بچه دار میشی و بچت پسر میشه ولی جدای این چیزا که اعتقادی ندارم بهشون

چند ماهه اقدام کردی؟

بیا از نظر علمی کمکت کنم چون اینو بیشتر قبول دارم

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
راس میگی  باید از این وضعیت دربیام تا آخر عمر نمیشه که

شک نکن

هرچقدر بیشتر ادامه ش بدی بعدا بیشتر واسه این لحظه ها که از دست دادی غصه میخوری دقیقا مثل من

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
میشه فقط همین یبار به من بگی خواهش میکنم لطفااااا من کی بچه دار میشم جنسیتش چیه؟

عزیزم تو رو خدا این خرافات و مسخره بازیو بس کنید

اگ مشکل داری بجه دار نمیشی از خدا بخا و از اون بخا ک بهت بده و سوال کن مگ ما نعوذبالله خداییم بدونیم 

شرک نکنید تو رو خدا یکم ایمانتونو ب دست بیارید 

شک نکن هرچقدر بیشتر ادامه ش بدی بعدا بیشتر واسه این لحظه ها که از دست دادی غصه میخوری دقیقا مثل من

سخته ولی نشدنی نیس

👌👌😔

همه راهو امتحان کردی ۲۰ روز اینو امتحان کن من بهت قول میدم خوب میشی 

جوری ک خدا عاشق بنده هاشه هیشکی این عشقو نداره برو پیش عشقت تا حالتو خوب کنه کسی که تو رو درس کرد ...

از کی اینجور شدی؟ بعد ماجرای خاصی بوده؟

آره 

گفتم که عزیزم این چیزا درست نیست ولی حس من بهت اینه هرچی زودتر بچه دار میشی و بچت پسر میشه ولی جدای ...

تاپیک قبلمو بخون همه چی رو توضیح دادم استرس دارم

یکی دیگه هم بهم گفت دوماه دیگه حامله میشم و بچم پسره

یچیزای دیگه هم گفت که تبدیل به واقعیت شدن

در صورتی که اصلا اقدام نداشتم و.به حرفش خندیدم

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)