2777
2789

سلام 

من 9 آمپول گنادوتروپین زدم 

والان به شدت سینه هام بزرگ شدن نمیدونم بخاطر چیه تا پریودیم هم 12 روز مونده

ولی سینه هام بزرگ شدن اصلا سابقه شو نداشتم 

و درد هم میان  این ماه آمپول زدم باردارشم 

کمر زیر دلمم درد میان گاهی وقتا 

اعصابم اصلا دست خودم نیست؟ 

موندم بخاطر چی هست! 🤕

کسی بوده این آمپول بزنه بارداربشه و با قرص لتروزول باردارشدین؟ 

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چجوری باردار شدی عزیزم؟ 

من تنبلی دارم بعد اینکه با امپول و قرص ها جواب نگرفتم تصمیم گرفتم به خودم برسم بیخیال بچه شم یه رژیم گرفتم با لاغر کردن حدود 15 کیلو خود به خودی پریودم منظم و دقیق شد یعنی حتی یه روزم عقب جلو نمیشد منی که چندماه یه بار میشدم بعدم طبیعی باردار شدم خودمم باورم نمیشد. اولی پوچ بود حالا بار دوممه 

من تنبلی دارم بعد اینکه با امپول و قرص ها جواب نگرفتم تصمیم گرفتم به خودم برسم بیخیال بچه شم یه رژیم ...

عزیزم منم تقریبا 20 کیلو وزن کم کردم ولی بازم پری منظم نشد🤕

من تنبلی دارم بعد اینکه با امپول و قرص ها جواب نگرفتم تصمیم گرفتم به خودم برسم بیخیال بچه شم یه رژیم ...

شما آمپول زدی سینه هاتون بزرگ شدن؟ 

عزیزم منم تقریبا 20 کیلو وزن کم کردم ولی بازم پری منظم نشد🤕

مشکلی نیس همه بدنا مثل هم نیستن عزیزم اخه دوستم مثل شما بود لاغر شد ولی تنظیم نشد اما فرقش با من این بود که همون ماه که لتروزول خورد باردار شد حتی بدون امپول الانم دوماه دیگه پسرش یک ساله میشه 

مشکلی نیس همه بدنا مثل هم نیستن عزیزم اخه دوستم مثل شما بود لاغر شد ولی تنظیم نشد اما فرقش با من این ...

آها عزیزم من کلومیفن خوردم باردار نشدم ولی خب 3ماه خوردم رابطه نداشتم اصلا فقط بعد قرص ها 5بار داشتم که نشدم

نه بزرگ نشد ولی درد پریود داشت گر گرفتگی خستگی این علائم بارداری داشتم که اوایل اشتباه میکردم باردار ...

آها من میدونم مال عوارض آمپوله فقط میخام بدونم چکار کنم که عوارضش بره کلا 

چون مطمعنم اصلا باردار نمیشم

آها عزیزم من کلومیفن خوردم باردار نشدم ولی خب 3ماه خوردم رابطه نداشتم اصلا فقط بعد قرص ها 5بار داشتم ...

من ماه اول لتروزول کلومیفن باهم ماه دوم لتروزول ماه سوم کلومیفن ماه چهارم و پنجم کلومیفن و دگزا باهم هرماهم امپول میزدم و مرتب طبق دستور دکتر رابطه داشتم ولی هیچکدوم جواب نداد تا دیگه دکتر گفت باید برم لاپاراسکوپی تخمدان که قید دوا دکتر زدم 

من ماه اول لتروزول کلومیفن باهم ماه دوم لتروزول ماه سوم کلومیفن ماه چهارم و پنجم کلومیفن و دگزا باهم ...

منم میخام سفت سخت حواسم به تغذیه ام باشع حداقل پریود شم 

شاید حکمتی داره که مادر نمیشم خدا خودش بهتر میدونه منم دگه زیاد پیگیرش نمیشم همین که پریودیم منظم شه کافیه

خداکنه 27پریودشم خیلی خوشحال میشم منظم شم

آها من میدونم مال عوارض آمپوله فقط میخام بدونم چکار کنم که عوارضش بره کلا  چون مطمعنم اصلا بار ...

نمیره تا خود هورمون از بین نره کم کم بعد خودش خوب میشه. اصلا هم نگو مطمئنم نمیشم چون من کسیم که سه سال تموم هرجا نشستم و پاشدم گفتم خدا منو نازا کرده من نازام من حسرت به گور میبرم ولی یهو خدا خواست و شدم کلی شاد شدم ولی فهمیدم پوچه یه روز کامل براش اشک ریختم خیلی دل کندن سخت بود نا امید شدن امیدم درد داشت ولی دوماه بعدسقط شد دوباره. مطمئن باش واسه شما هم میشه مهربونم من خیلیا رو دیدم که میگم 

منم میخام سفت سخت حواسم به تغذیه ام باشع حداقل پریود شم  شاید حکمتی داره که مادر نمیشم خدا خود ...

اره میشه دوستم اگه تنبلی داری قند و شیرینی آبمیوه مغازه ای رو سعی کن خیلی خیلی کم مصرف کنی واقعا تاثیر داره 

نمیره تا خود هورمون از بین نره کم کم بعد خودش خوب میشه. اصلا هم نگو مطمئنم نمیشم چون من کسیم که سه س ...

هرچی خدا بخواد عزیزم 

😊😊فقط میدونم غصه نخورم به خودم بیشتر برسم مراقب خودم باشم 

هرچی قرار پیش بیاد میاد 🤗شوهرمم بچه دوست داره بهش حق انتخاب دادم 

☺️فکر کنم دلش بخاد ازدواج کنه🙃