2821
2789

بله از امسال یه آیین نامه تصویب شد که سخت ترش کرد.

دو تا درس هم به منابع اضافه شده.

ولی به نظر من خود آزمون سخت نیست..خود وکالته که سخته.باید در کنار سواد و هوش و حافظه ی خوب ، اعتماد به نفس و شجاعت هم داشته باشی.

البته من خودم فعلا دارم واسه آزمون وکالت می خونم.

وکیل نیستم.

ساعت مطالعه هم بستگی به زمان باقی مانده و پایه ی علمی داره.من نهایتا 4 ساعت می خونم.دارم واسه آزمون سال 1401 آماده میشم.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..
بله از امسال یه آیین نامه تصویب شد که سخت ترش کرد. دو تا درس هم به منابع اضافه شده. ولی به نظر من ...

آخه من شنیدم مثل کنکور شده.ساعت مطالعه بااالا میخاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله از امسال یه آیین نامه تصویب شد که سخت ترش کرد. دو تا درس هم به منابع اضافه شده. ولی به نظر من ...

یعنی مثل کنکور باید یک ساله متوالی درس خوند واسش

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

آخه من شنیدم مثل کنکور شده.ساعت مطالعه بااالا میخاد

بستگی به پایه ی علمی داره.

فقط این که باید زود به زود مرور بشه.چون مطالب فرّار هستن.همین مرور باعث میشه ساعات مطالعه افزایش پیدا کنه وگرنه درس ها با روزی سه یا چهار ساعت برنامه ریزی مطالعه میشن.البته واسه تست زنی هم باید وقت گذاشت.

نی نی سایت دیگه جای موندن نیست..
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز