2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 50 پست
شریف امیرکبیر  قرار نیست به کسی پول بدم ... آره رشتم خوبه تو ایران وضع خرابه ...

بعدشم من همیشه برام سوال بود این کسایی که از شریف میرن اسنپ یا تجربی امتحان میدن کیان؟ 

واقعا چرا مگه دانشگاه خوب نبود 

من داداش دوستم شریف میخوند کارشناسی الانم ارشد اصن این خبرا نیست همشون یا مهاجرت کردن اونم وسط تحصیل کارشناسی یا از همون سال دوم میرن سر کار

کسی از شریف فارق التحصیل بشه بیکار نمیمونه

😂😂😂 فک کنم نمیدونی پول دادن به مافیا ینی چی😂😂😂😂 تاپیکت ینی پول دادن به مافیا کتاب تست نمیخ ...

عزیزم من تا جایی که بشه نمیخوام کلاس و آزمون و ... برم 

چون وقتشو ندارم و پولشو 

حالا اونا هم از بدبختی مردم پول درمیارن ما که بدبختیم مقصر نیستیم که 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم من همیشه برام سوال بود این کسایی که از شریف میرن اسنپ یا تجربی امتحان میدن کیان؟  واقعا ...

واقعا چون نمیدونی شرایط رو داری قضاوت میکنی من ۶ سال کار کردم و برام ثابت شده تو ایران آینده ندارم 

مهاجرت خوبه مثلا؟ از زندگیت میزنی میری واسه یه کشور دیگه کارمیکنی و باز یه چیزی هست به اسم مافیا مهاجرت !!

در کل باختن اونایی هم که میرن از خداشونه اینجا آینده میداشتن ...

و واقعا شرایطیه که فارغ التحصیلای رشته ریاضی دور از جون باید برن بمیرن تو ایران

شما که فقط شنیدی نمیتونی منو قضاوت کنی من اینارو زندگی کردم

نه من پزشکی که نمیخونم منم ریاضی هستم ولی در کل دیدم دوستام رو چندین سال پشت کنکور پزشکی بودن آخرم ...

منم ۱۱ ساله تو رشته دانشگاهی خودم درس خوندم رتبه کنکورم عالی بود و امیدی به آینده ندارم 

حداقل اونا دارن

واقعا چون نمیدونی شرایط رو داری قضاوت میکنی من ۶ سال کار کردم و برام ثابت شده تو ایران آینده ندارم&n ...

مهاجرت نفهمیدم کجاش بده؟ 

آره اونایی که خارجن از خداشون بود توی ایران آینده می‌داشتم این رو قبول دارم ولی خب نداشتن و مهاجرت رو انتخاب کردن که منطقیه

بعدشم این که بگی برن برای یک کشور دیگ کار کنن که چی بشه خیلی دید یک طرفه ای هست میرن برای یک کشور دیگ کار میکنن در مقابل آرامش دارن در مقابل تضمین شغلی دارن در مقابل رفاه دارن اینجوری نیست که کسی ازشون بیگاری بکشه حقوق های بالا دارن..... 

من که کسی رو ندیدم که رفته باشه و بگه پشیمون شدم و اینم بگم خیلی هارو دیدم رفتن و آدم های نزدیک هم بودن بیشتریا 

شما هم موقعیت خیلی خوبی داری دانشگاه های خوبی بودی بخوای مهاجرت کنی خیلی راحت میتونی واصعا به شخصه حسودی موقعیت تو رو میکنم 

اگرم فکر میکنی مشکل از ریاضیه برو تجربی بخون تا بفهمی مشکل از کشوره در کل هیچ کس توی هیچ رشته ای آینده نداره

مهاجرت نفهمیدم کجاش بده؟   آره اونایی که خارجن از خداشون بود توی ایران آینده می‌داشتم این ...

مهاجرت یعنی فرار و غربت و از صفر شروع کردن ....

شما که خیلی به مافیا اهمیت میدی واسه این میگم ... کشورت واست هزینه کنه درس بخونی بری یه حا دیگه ثمر بدی .. 

دوستام خیلی ها رفتن و بعضیها میگن کاش تو ایران شرایط داشتن میموندن و پشیمونن بعضی ها ..

منم خواهرم پزشکه شرایط اونا رو هم میدونم 

برق به درد نمیخوره مکانیک به درد نمیخوره عمرانم که شما میگی اشباعه من میگم چون پروژه ها کم شده ، کامپیوتر میمونه اونم باید بری این شرکتای خصوصی جون بکنه آدم یا برنامه نویسی کنه شاید درامدش بد نباشه ولی با پزشکی قابل مقایسه نیست ... هیچکدوم احترام یه پزشک رو نداره ..

مشکل از رشته ها نیست از کشوره ... ولی همینه که هست باید خودتو نجات بدی 

من تا یک سال پیش تو کتم نمیرفت نمیخواستم قبول کنم که عمرم تلاشام و استعدادم داره تباه میشه ... عزیزم واقعیت ها رو قبول کن خودتو نجات بده 

مهاجرت یعنی فرار و غربت و از صفر شروع کردن .... شما که خیلی به مافیا اهمیت میدی واسه این میگم ... ک ...

کشورم هیچ هزینه ای برام نکرده

من دانشگاهم شبانه هست پول تحصیلم رو دارم میدم

اگرم فکر میکنی اجازه میدن همینجوری خارج بشی کاملا در اشتباهی باید پول سال های تحصیل رابگانت رو بدی عزیزم اینا خودشون بیشتر شما به فکر این چیزا هستن بین ده تا سی صد میلیون تومن هزینه ی آزاد کردن مدرک روزانه هست

کسی بدون پول دادن خارج نمیشه😊

کشورم هیچ هزینه ای برام نکرده من دانشگاهم شبانه هست پول تحصیلم رو دارم میدم اگرم فکر میکنی اجازه م ...

منم اینارو میدونم ولی واست هزینه بیشتری شده .. و کشورته و هیچ جا احساس وطن نخواهی داشت و هیچ جا شهروند واقعی قبولت نمیکنن همیشه غریبه ای .. 

من شرایطش رو داشتم واسم جور شد ولی بالا پایین میکنم پزشکی بهتره 

کنار خانوادم میتونم بنونم و باعث افتخارشون بشم و درامد داشته باشم و به مردم خدمت کنم 

پدر و مادر رو تنها گذاشتن خیلی بده .. اونم تو پیری که نیازت دارن 

منم اینارو میدونم ولی واست هزینه بیشتری شده .. و کشورته و هیچ جا احساس وطن نخواهی داشت و هیچ جا شهرو ...

پدر مادرم رو هم میبرم

ولی هیچ حس تعلقی به ایران ندارم 

برا سفر میام 

ایشاله که جور بشه زودتر برم

در قبال چیزایی که گفتی هم حس مسئولیت ندارم فقط میخوام برم یه جایی که بچه هام سختی هایی که من کشیدم رو نکشن