2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 50 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای زیست اول متن کتابو بخونید با دقت؛ یعنی تمام نکات ریز و درشت تصاویر و متن رو در بیارید خیلی از نکاتو متوجهش نمی شید بار اول 

بعد برید تست آموزشی بزنید بعد دوباره یه دور دیگه متن کتاب چون این دفعه نکاتو بهتر متوجهید

وقتی تستا تموم شد اگه دوست داشتید درسنامه رو هم بخونید اما موقع خوندن درسنامه دیگه باید ۹۹ درصد نکاتو بدونید 

خودتون نکاتو در بیارید موقع تست و خوندن کتاب اینجوری یادگیری بیشتره تا اینکه همون اول بیاید نکاتو از درسنامه دربیارید

این حساب کاربری قبلا متعلق به شخص دیگه ای بوده
دیگه اینم امتحان میکنیم  ایده آل نیست ولی تو ایران خوبه نسبت به بقیه

تهش هیچی نیستا

ببین به نظرم پول نریز تو جیب مافیای کنکور

همین درسی که خوندی که خیلی عالیه 

کدوم دانشگاه ها مدرک ها تو گرفتی؟ 

تهش هیچی نیستا ببین به نظرم پول نریز تو جیب مافیای کنکور همین درسی که خوندی که خیلی عالیه  ک ...

شریف امیرکبیر 

قرار نیست به کسی پول بدم ...

آره رشتم خوبه تو ایران وضع خرابه ...

توی شهرتون کی خیلی معروفه  جزوه اونو  پیدا کن . فیلم سایت الا هم ببین

ممنونم امروز اتفاقی آلا رو پیدا کردم ممنون پس خوبه 

باشه من که سنم نمیخوره به دانش آموزا ببینم چی میتونم پیدا کنم

شریف امیرکبیر  قرار نیست به کسی پول بدم ... آره رشتم خوبه تو ایران وضع خرابه ...

😂😂😂

فک کنم نمیدونی پول دادن به مافیا ینی چی😂😂😂😂

تاپیکت ینی پول دادن به مافیا

کتاب تست نمیخری؟ 

کلاس تست نمیری؟ 

آزمون قلمچی و غیره ثبت نام نمیکنی؟ 

مشاور کنکور نمیگیری؟ 

همه ی اینا میشه پول دادن به مافیا

شما پزشکی میخونی؟

نه من پزشکی که نمیخونم منم ریاضی هستم ولی در کل دیدم دوستام رو چندین سال پشت کنکور پزشکی بودن

آخرم هفت سال درس خوندن

بعدشم کلی سختی دیگ

تازه کلی هم میگفتم ولی پزشکی وای فلان بهمان اصن عاشق بودن

ولی بعدش که رفتن دیدن چه قدر سخته الان پشیمونن میگن ما میرفتیم به رشته ی دیگ هم درسمون زودتر تموم میشد چون سال های تحصیل کم تر بود تازه پشت کنکورم نباید میموندیم

هم اگر به همین میزان سخت کار میکردیم و تلاش میکردیم قطعا شغل هم داشتیم