2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
نه عزیزم خواهرشوهرم هرخونه ای میره میگه جن داره ما مسخره میکردیم تا اینکه خودمون تجربه کردیم اینطور ...

اگه جن عاشق بود ازدواج نمیکرد،بنظرم رفعش کنه وگرنه خیلی بد میشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واای براشما ترسناک تر بود کل وجووودم ریخت

اره دیگه بعد از اون نرفتیم خونه خواهرشوهرم. پسر اون یکی خواهرشوهرم تعریف میکرد میگفت رفتم خونه خاله خونه تمیز بود رفتیم بیرون برگشتنی دیدم کل خونه رو بهم ریختن. یکبارم خواهرشوهرم میگفت خواب بودیم همه برقا رو خاموش کردم فقط یکی رو روشن گذلشتم چون شوهرش نبوده . میگفت از خواب پاشدم دیدم همه لامپا روشنن. تا صبح تو ماشین خوابیده بود. یکبار هم میگفت آشپزخونه رو تمیز کرده بوده دیده بوده هرچی دمی و دستگیری بوده رو چیدن رو گاز و سرویس و آشپزخونه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اکثر دعا نویس ها که میگه موکلم ال گف بل گف همش با جن در ارتباطن . جن ها وقتی کاری برات میکنن در مقاب ...

یکی هست توی شهرستان بجستان به اسم گاوارسی اون یه دعانویس مشهوره که همه میدونن با اجنه در ارتباطه البته الان پیره و سر یه مسائل سیاسی و اینا کار نمیکنه مگه اینکه چییی بشه این جوون که بوده با خر داشته یه جایی می‌رفته بعد تو بیابون انگار یه چی میشه از رو خر میوفته توی یک قبر به دلیل ضرب خوردن پاش نمیتونه بیاد بیرون یک شبو اونجا میمونه و اجنه خیلی اذیتش میکنن تا مدتها و مردم اونو دیوونه خطاب میکردن تا اینکه ورق بر میگرده باهاش مچ میشن و به هم کمک مثه همین چیزی که شما گفتی و این جناب مثلا جای اشیای گمشده و یا حتی افراد گمشده رو به وسیله جنا میگفت به مردم حتی یکی شوهرش گم شده بوده انگار میره جا این میگه تو فلان کوه رقیباش انداختنش و بستنش و.... 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
میگن نباید کنار در بخوابید محل عبور ومرورشونه😂 یکی از فامیلامون خوابیده بود میگف بهم گفته پاشو پاش ...

چه جن مودبی... چه جن اجازه بگیری😐🤣

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
آره میگفت بچم میترسه شبا تنها توی قبرستون باشه🥺 خیلی حالش بد بود 

الهییییی

خخخ توروخدا چیز خنده داربگین پرام ریختن

پراتو جم کن مامانت نیاد خر منو بگیره خونمونو به پر کشیدی😐😂