2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
یعنی دختر دائیت چجوری الان مثه دیوونه هاشده؟؟

تاپیک اخرمو بخون....حمله ک دست میده بهش همش با اون جنه گلاویزه انگار جیغ میزنه بلند....میگه خفه ام نکن..ولم کن و اینا...وقتی اونجوری میشه انگار دخترداییم نیست بیشتر اون جنه اس ک داره روحشو اذیت میکنه

التماس دعا🙏
اتفاقا کنار من زندگی میکنن ولی دنیاشون از ما جداست ینی یه پرده بین ما و اوناس

چه جالب... یعنی الان در فاصله یه پرده از من یک یا چند جن زندگی میکنن🤔😀

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی نفهمیدم عاشقه یا اسیر؟! نمیتونن ببینن با کی دشمنی ای چیزی داشتن

هم عاشقش شده چون شب چهارشنبه لخت تو خونه دیده اینو..هم اینکه با طلسم مجبورش کردن وارد بدنش شه..ب دختر داییم میگه من عاشقتم بیا با من بریم

التماس دعا🙏
چه جالب... یعنی الان در فاصله یه پرده از من یک یا چند جن زندگی میکنن🤔😀

اره...خیلیاشون بی آزارن تا زمانی ک کاریشون نداشته باشی..همون ک گفتم تو هرکاری بسم الله بگید ک اگه جلو دست و پاتون باشن برن کنار

التماس دعا🙏
نمیگه..گفته اسم زنه رو نمیدونم.فقط قدبلنده...ولی دروغ میگه

خوب خود خانواده شون به کسی شک ندارن؟ 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
نمیگه..گفته اسم زنه رو نمیدونم.فقط قدبلنده...ولی دروغ میگه

وای داستان زنداییت خوندم، چقد سختی میکشه بنده خدا، خدا نجاتش بده، شنیدم هیچی مثل سوره بقره معجزه نمیکنه واس ازار و اذیت جن و خارج شدنش از بدن، بگو بخونه حتما

فقط یه نشونه..... فقط یه معجزه..... 💔
ن اخه زندگیشون یه زندگی معمولیه..نمیدونیم کدوم خری این کار کثیف و کرده و ب چ نیتی

اره واقعا گرگ توی لباس میش زیاده اطرافمون...) :

عه مثلا چه نشونه هایی؟  پدر بزرگت روحانی بودن؟

مدربزرگم خیلی خیلی مومن بودن از بچگی باهاش دوست بودن مثلا در خونه از داخل قفل میشد هیچ کس توش نبود.گهواره بچه اش راتکون میدادن.وسایل خونه را برمیداشتن بعد جندروز سر جاش میذاشتن.مهره های تسبیحش رابه میچسبوندن.خیلی جیزای دیگه

اون زن قد بلند ک این جنه میگه احتمالا دعانویسه ک اینو احضار کرده.

اها😰

اره واقعا گرگ توی لباس میش زیاده اطرافمون...) :

هیچ وقت از دست کسی چیزی نگیرید بخورید یا اینکه ۱۱ تا توحید بخونید فوت کنید بعد بخورید....میگفته آب دعا وسط آشپزخونه حال و اتاقشون ریختن و یکمم خوروندن تو شکمشه ک اونو بالا اورده

التماس دعا🙏