2777
2789
عنوان

تاپیک اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 39105 بازدید | 641 پست
ها بابا همین میبینی صب به صب میان دونه های رو زمینارو جمع میکنن که چی شه که آذوقه شورتک پارتی شبانشو ...

همسایه بیشعورمون نمیدونم. چی دارن میکوبن ب دیوارر.

یعنی. واقعا همسایس وایییییییی😬😬😬

رفتیم ی جایی که نباید میرفتیم و اونجا جن داشته و اوردیمشون خونه اول دختر دایی کوچیکم شبا توی خواب ح ...

وای ترستو تقریبا حس کردم یهویی لرزیدم😬

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقا من بودم.   من من☝️☝️☝️👆👆ولی خداییش میگفت خیلی ترسناک بود مامانم و خالمم تو خونه پدری ...

فک میکنم جنا با دنیای امروز حال نمیکنن خداروشکر 

چون اکثرا قدیما و یا توی خونه های قدیمی ساز سر و کلشون پیدا میشه

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
من؟ ن

منم همینطور به سلامتی ندیدنامون🥂😃🤣

تروخدا پاکش کنننن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم نترس بابا یه اسکلته داغونه ترس نداره که اتفاقا خنده داره بیشتر با اون قیافه ایکبیریش😂

جنا انقد مضحک نیستن نازن😂

خب در مقطع لیسانس جن شناسی چند واحد داریم؟ /: خب جدی باشیم برخوردی تا حالا با جن داشتی؟ 

بر اساس آخرین ویرایش، 255تا واحد داریم 

من نخوردم ، اما حس کردم که جن یه کارایی می‌کنه مخصوصا با دعا و طلسم . 

من مامان بزرگم خیلی سال پیش یهویی فلج میشه از پا به پایین ، خود به خود ، خلاصه همه جور دکتر و ..‌‌ میبرنش ، اینم خوب نمیشه ،میبرن پیش یه آقایی ، دعا نویس بوده 

میگه که خیلی سال پیش یه طلسم قوی بوده ، خونده شده رو سر گاو و تو اون خونه چال شده ، از ظرر های دعا بوده که زده به مامان بزرگم ، تو همون خونه عمو و زنش هم جدا میشن 

این قضیه رو من همین امشب فهمیدم ، 

تعریف از خود نباشه خیلی به جن و دعا و...‌ علاقه دارم و یعث حس های خاصی هم دارم ، از نه ده سالگی شروع کردم درباره جن و دعا و طلسم میخوندم که ببینم چی به چی هست

همسایه بیشعورمون نمیدونم. چی دارن میکوبن ب دیوارر. یعنی. واقعا همسایس وایییییییی😬😬😬

دقیقا چرا الان صدا بدو بدو بیاد از واحد بالایی هنوز میخواستم به تو دلداری بدما😑

البته بچه کوچیک دارن ولی اکثرا بی صدان🤔

حالا ی چیز دیگه بگم من یه هفته پیش ساعت4پاشدم از بیرون صدای نی زدن میومد  هی انگار از جلوی درما ...

عروسی جنا بوده احتمال حنابندونی چیزی بوده😅

منم همینطور به سلامتی ندیدنامون🥂😃🤣

سلامتی.  کسی ک جن بود ولی ب چشم ما خودشو نشون نداد😁😁🥂بزن ب سلامتی جایی ک جن بود ولی ندیدیمشون و نشستیم روشون بزن ب سلامتی جنی ک تو دستشویی بود ندیدیمشونو کاااااارمونو کردیم

آره واقعا هم نمیدونم دلیلش چیه کاش یکی بود توضیح میداد

اهل تکنولوژی نیستن😁

نمیدونم چرا امشب با این تاپیک خیلی ترسیدم قبلا تا این حد نمیترسیدم دختر خوب من امشب دلپیچه داشتم این ...

ببین ما اینجاییم تا تو بری دستشویی و برگردی همینجااااهستیم نترررس گوشیم ببر راحتتتت