2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

411 بازدید | 18 پست

سلام دوستان؛ با توجه به اینکه دیدم اطلاعات ضد و نقیضی. راجع به مهاجرت تحصیلی و انتخاب رشته تو این سایت زیاد هست تصمیم گرفتم با توجه به اطلاعات اندکی که دارم کمکی به دوستان بکنم😊 هر سوالی دارین بپرسین😊

سلام عزیزم وقتتون به خیر 

من ۲۶ سالمه و کارشناس علوم آزمایشگاهی هستم 

می‌خوام برای ارشد اقدام کنم برای آلمان..‌‌‌‌‌.. 

در خصوص زندگی تو آلمان و هزینه ها و کارهای غیرتخصصی شما اطلاعی دارید؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم وقتتون به خیر  من ۲۶ سالمه و کارشناس علوم آزمایشگاهی هستم  می‌خوام برای ارشد ...

سلام عزیزم؛ببخشید دیر جواب دادم؛ در خصوص هزینه ها اطلاعی ندارم و باید پیج های المان رو دنبال کنید که ریز هزینه ها رو نوشتن؛ کارهای غیر تخصصی اگر زبان المانی بلد باشی میتونی پیدا کنی مثل فروشندگی

شما در رابطه با پذیرش دانشجو در رشته ی بازیگری(بدون فی) اطلاعاتی ندارید؟ در اسکاندیناوی و آلمان و چند جای دیگه رشته های زیادی برای ارشد و دکترا پیدا کرده ام ولی تحصیل رایگان در حوزه ی اکتینگ و هنرهای زیبا و بازیگری نه متاسفانه. سپاسگزارم خانم.

شما در رابطه با پذیرش دانشجو در رشته ی بازیگری(بدون فی) اطلاعاتی ندارید؟ در اسکاندیناوی و آلمان و چن ...

راجع به رشته های هنری اطلاعاتی ندارم متاسفانه ولی در کل ارشد و دکتری هیچ جا رایگان نیس؛دکتری که در اروپا شغل محسوب میشه و حقوق داره

راجع به رشته های هنری اطلاعاتی ندارم متاسفانه ولی در کل ارشد و دکتری هیچ جا رایگان نیس؛دکتری که در ا ...

لطفا اگر چیزی دست گیرتون داشت همین جا در جریان بگذارید. ممنونم خانم. رشته های اصلی ام کارشناسی جامعه شناسی و ارشد فلسفه بوده. چرا بسیار هم هست. مثلا با تیوشن فی رایگان در نروژ یا فنلاند که چندین عنوان پیدا کردم. صرفا هزینه ی زندگی رو باید بپردازی که اون هم با بورسیه های پیش نهادی قابل تامینه. ولی در حوزه ی بازیگری هیچ چیزی پیدا نکردم به جز چند تا عنوان که سالی ۱۵ هزار دلار پرداخت هزینه ی تحصیل داره. و این بسیار گزافه برای من.

سلام عزیزم موفق شدی که مهاجرت کنی؟

در مورد رشته ادبیات اطلاعاتی دارید؟در مقطع دکتری

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)