2777
2789
عنوان

دلم گرفته

253 بازدید | 10 پست

نوزادم رو هجده روز پیش از دست دادم.‌خیلی دلم گرفته. با اینکه همه دورم هستن اما خیلی دلگیرم...

همش فکرمیکنم دوستام که باهم توی این سایت باردار بودیم الان بچه هاشون توی بغلشونن و من موندم و جسمی داغون و دلی پر خون

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاهرشوهرمنم چندروز پیش بچشو از دست داد مامانم نداره بره پیشش بمونه مادرشوهرش پیششه با اینکه دل خوشی ...

خدا صبرش بده. خیلی دردناکه. بچش چند وقتش یود؟

خدا صبرش بده. خیلی دردناکه. بچش چند وقتش یود؟

اره خیلی ناراحتش شدم ۷ماهه باردار بود زایمان کرده بچه چندروز تو دستگاه بوده بعد فوت شده هنوز مادرش خبر نداره بچه فوت شده فک میکنه تو دستگا خابیده

خدا میبیند و بس...!
اره خیلی ناراحتش شدم ۷ماهه باردار بود زایمان کرده بچه چندروز تو دستگاه بوده بعد فوت شده هنوز مادرش خ ...

ای وای...ای وای.. خدا به دادش برسه. کنارش باش. هیچی نگو فقط کنارش باش... نمیخواد براش صحبت کنی و دلداری بدی، فقط بهش بگو من کنارتم و براش غذایی چیزی بفرست... خدا خیرت بده

هستیم عزیزم ولی چ فایده خدا ب دلش ارامش بده

یه فایل میفرستم برات گوش بده و بده اطرافیان کوش بدن

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xMzQwNWRiOC9wb2RjYXN0L3Jzcw/episode/ZjM4NmIxOTUtNjg5My00NjczLTkyNDUtNDQ1Yjc3MTAyOGEy?ep=14

هستیم عزیزم ولی چ فایده خدا ب دلش ارامش بده

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xMzQwNWRiOC9wb2RjYXN0L3Jzcw/episode/NTA1NGFiOTgtNDM3Zi00MWI2LWE1YTktZjA2NDdiOGM3NTFm?ep=14