2777
2789

سلام عزیزم نوعی اهنگ هستش که بسته به توضیحاتی که خودشون بدن باید گوش کنی مثلا ماله من حداقل روزی یک ساعت در روز هست که میتونه یک ساعت متوالی پشت سرهم باشه میتونه تبدیل به دو نیم ساعت بشه

و روی ضمیرناخوداگاه فرد اثر میزاره وباعث بروز اون اتفاقی میشه که شما بابتش ساب رو گوش کردین

ضمنا باید باور داشته باشین تا اتفاق بیفته

موفق باشید

سلام عزیزم نوعی اهنگ هستش که بسته به توضیحاتی که خودشون بدن باید گوش کنی مثلا ماله من حداقل روزی یک ...

ممنون عزیزم

من الان نزدیک 10 روزه گوش میدم تغییری نمیبینم برای همین نگران شدم و نمیدونم مشکل کجاس

💜ARMY💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم من الان نزدیک 10 روزه گوش میدم تغییری نمیبینم برای همین نگران شدم و نمیدونم مشکل کجاس

منم از ۳۰تیر دارم گوش میکنم ولی هنوز نتیجه ندیدم

دیگه خُل شدم بسکه جوش زدم 

منم از ۳۰تیر دارم گوش میکنم ولی هنوز نتیجه ندیدم دیگه خُل شدم بسکه جوش زدم 

میبینم بعضیا تو دوروز نتیجه میگیرن میگم چرا من نه؟ 

شما واسه چی گوش میدی؟ 

💜ARMY💜
میبینم بعضیا تو دوروز نتیجه میگیرن میگم چرا من نه؟  شما واسه چی گوش میدی؟

من برا کاهش قد گوش میدم

نمیدونم راستش بازه ها متفاوته خوب بعضی چیزا زمان میبره تا اونی بشه که میخوای 

من برا کاهش قد گوش میدم نمیدونم راستش بازه ها متفاوته خوب بعضی چیزا زمان میبره تا اونی بشه که میخوا ...

به سلامتی 

آره خب فکرشم میکنی زمان میبره🤷‍♀️چه انتطاراتی دارم من😐🤦‍♀️

💜ARMY💜
ممنون😍بعد چن مدت گوش دادی به ارزوت میرسیدی؟ آرزو های بزرگ یا کوچیک؟ 😑

ارزو های بزرگو امتحان نکردم حقیقتا ولی خب با ساب همه چیز شدنیه در کنارشم اگه یکم تلاش کنی اوکیه 

من بیشتر اتفاقایی ک دلم میخواست بیوفته رو ارزو میکردم😂

ی بار گوشیم اون قسمت ک هندزفریو میزنی خراب شده بود خدایی با ی گوشی دیگ گوش دادم سابشو صب درست شده بود... برگام ریخته بود

یبارم دلم خواست ی نفر ک ی جورایی ازش خوشم میومد بگم و اونم بهم بگه خوشش میاد ازم

همینطور شد واقعا اونم بهم گف

همین.
ارزو های بزرگو امتحان نکردم حقیقتا ولی خب با ساب همه چیز شدنیه در کنارشم اگه یکم تلاش کنی اوکیه  ...

وای چه عالی😍😍😍منم میرم گوش میدم خیلی ممنون😌😌😌❤️❤️❤️❤️

💜ARMY💜