2777
2789
عنوان

آهنگ بازی😍😄

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 781 پست
حالا بزنمت كع تو جم ضايع ميشى گونايى    

مگه بلدی از این غلطا کنی ؟😶

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

تویه خورشید تب دااااری که من همواره داروتم نگاهت مثل اتیییشه  و من انبار باروتم یه مروارید ...

طُ اون صورته خوش نقشت

ظهوره آرزوهامه

@ماه_تنها ☺️❤️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍 دوست دارم میتونی ازتو چشام بخونی این قصه رو میدونی بقیشو نمیدونم😅♥️♥️♥️

سلاااااام خوبی؟

چخبرااااا؟؟

خیلی بی معرفتی😶

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😂😂چیز خاصی نبود این بود بهش میاد 3xl باشه؟

قشنگههه

مباركع

تن كرد ديد اندازه نى؟

ن بش اسماعيل ميخوره باشه  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دانكى نميشمااااع گفتع باشم

هعی روزگارررر پشمالووووو😞

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قشنگههه مباركع تن كرد ديد اندازه نى؟ ن بش اسماعيل ميخوره باشه    

ن بابا هنوز بش ندادم اصن😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام قربونتم توخوبی نفس؟ چرا بی معرفتم باز    

مرسی منم خوبم

😑😶چون یه روزه ازم خبر نداری

ن بابا هنوز بش ندادم اصن😂😂

چون تو میدی بهش مجبور میشع بپوشه😶😂

وای خدا😂😂😂

ژون ژون ژون😈تو فقط بخند💋

چون تو میدی بهش مجبور میشع بپوشه😶😂

اقااااا، جملت ایهام داشت🙈🙈🙈🙉🙊🙊😂😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی