2777
2789
عنوان

اسم نی نی

196 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها کسی هست. من ماه هفت بارداریم هنوز دخترم اسم نداره چندتا اسمو دوست داشتم میگن از لحاظ حروف ابجد و ستاره شناسی با اسم منو باباش مطابقت نداره😭چون میگن رو طالع بچه اثر داره منم شک افتاده به دلم شما اسم انتخاب کردین؟؟؟؟؟

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 
انتخاب کردم نموند سقط شد

عزیز دلم خدا بهت صبر بده و فرزند صالح و سالم بده 

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطابقت و طالع شناسی دیگه چیه !😐 بسم الله  هرچی دوس داری بذار این چرتو‌پرتا چیه آخه

بخدا نمیدونم چم شده از بس دیدم همه برای پیج آقاهه نظر دادن کفتن وای اسمی که برام تایید کردین خیلی برا بچه خوبه کلا من نگران شدم میگن بچه سازکار میشه روزیش زیاد میشه و فلان

عزیز دلم خدا بهت صبر بده و فرزند صالح و سالم بده 

مصلحت خدا بود واقعا هم موقعش نبود ان شاالله خدا به موقعش به همه بده😍😘

کوچولو شمام سالم دنیا بیاد

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
بخدا نمیدونم چم شده از بس دیدم همه برای پیج آقاهه نظر دادن کفتن وای اسمی که برام تایید کردین خیلی بر ...

اینا همش دلالیه کلاهبرداریه اوناییم که نظر میدن خودشن با پیجای دیگه با این چرتو پرتا پول جمع میکنن

حروف ابجد وستاره شناسی و اینا چیه  از کجا فهمیدی مطابقت نداره

یه پیجی هست براش لیست اسم میفرستی با اسم پدر و مادر اونم برات چک میکنه سازکار ترینشو میگه ولی واقعا دنبالش نباید رفت خیلی ادم دچار سردرگمی میشه

اینا همش دلالیه کلاهبرداریه اوناییم که نظر میدن خودشن با پیجای دیگه با این چرتو پرتا پول جمع میکنن

آخه میدونی من اسمایی رو که فرستادم رد کرد گفتم پس بیخیال گفت پس شمارع کارت بدین پولتونو برکردونم .یعنی به راحتی پولتو پس میده