2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

126 بازدید | 17 پست

من یکی دوماه پیش میخواستم نوبت بگیرم از یه سالن زیبایی.بعد کرونا گرفتم مجبور شدم به یارو بگم تایمشو بندازه برای چندوقت دیگه تا طرف رو مریض نکنم.بعد کاری که میخواستم انجام بدم شرایطش اینطوره که نباید پریود باشی بعد من تایم پریودم منظم نیست.توی اون زمانی که میخواستم برم پریود شدم باز مجبور شدم بندازم یه موقع دیگه.هزینه ی کار رو هم همون دوماه پیش پرداخت کرده بودم

بعد دیگه من هرچی به این خانم پیام میدادم سین میکرد جواب نمیداد انگار که من مقصرم بخاطر شرایطی که پیش اومده.خب شما جای من بودید چیکار میکردید؟بعدم این خانم ورداشت چتا رو استوری کرد فالووراش هم اومدن کلی بد و بیراه گفتن و توهین کردن.آخه چرا به کسی که نمیشناسین توهین میکنین؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خانوم خيلي كارش اشتباه بوده من خودم كارم زمينه زيبايي و سالن زيباييه 

هميشه مشتري برام احترام و ارزش داره تحت هر شرايطي 

شما اين حرفايي ك بما زدينو برو براش توضيح بده بگو ب خاطر كرونا و پريوديم اين اتفاقا پيش اومد شايد فك كرده داري اذيت ميكني ك نميري خب اونم بالاخره تايم ميذاره برات وقت فيكس ميكنه مشتري راه نميده بعد يهو تو كنسل كردي نرفتي ناراحت شده

توضي بده يراش

🔥😈🤖  n  v  •  s  •  b  l  e  •                                         💁🏻‍♀️Devil hard invincibile and brave as a lion
فقط اون پاچه خوارا

به خدا اینقد که از دست اونا شاکی شدم از دست خود زنه نشدم.همه گفته بودن که آره این یارو مشکل روحی روانی داره شعور نداره شمارشو بده بریم پارش کنی پولشم بهش برنگردون و این حرفا.آخه چرا؟

اون خانوم خيلي كارش اشتباه بوده من خودم كارم زمينه زيبايي و سالن زيباييه  هميشه مشتري برام احت ...

اخه نوبتی که میداد رو قطعی نکرده بود.میومد پیام میداد میگفتم نمیتونم.میرفت سه روز بعد جواب میداد

آخرشم بلاکم کرد😑

اخه نوبتی که میداد رو قطعی نکرده بود.میومد پیام میداد میگفتم نمیتونم.میرفت سه روز بعد جواب میداد آخ ...

كارش رنگ و لايته؟ 

عزيزم برو محل كارش بگو لطفا هزينه رو برگردونيد براش توضيح بده دليلتو و بگو ك بهتره احترام ب مشتري رو ياد بگيري و ادب داشته باشي 

🔥😈🤖  n  v  •  s  •  b  l  e  •                                         💁🏻‍♀️Devil hard invincibile and brave as a lion
كارش رنگ و لايته؟  عزيزم برو محل كارش بگو لطفا هزينه رو برگردونيد براش توضيح بده دليلتو و بگو ...

کارای ابرو و رژلب دائم.

والا این اینقد بیشخصیت بود فک نکنم حرف حالیش بشه وگرنه من یه بار همه اینا رو واسش گفتم که چه مشکلی داشتم و نتونستم بیام🤦‍♀️

بعد جالبه فالووراشم میگفتن پولشو پس نده😐دزد شدن ملت