2821
2789
عنوان

ادامه تحصیل

226 بازدید | 23 پست

سلام من قصد ادامه تحصیل دارم من دیپلم هنرستان دارم ولی پیش دانشگاهی انسانی هم گرفتم میخوام دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کنم برم کافی نت چه مدارکی باید ببرم و مهلت تا کی هست؟و اینکه با معدل پیش دانشگاهی13 اصلا میتونم ثبت نام کنم؟

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
منم دوست دارم برم پزشکی بخونم برم روسیه الان ترم حقوق میخونم ولی فرصت ندارم برم بپرسم راه و چاه مخار ...

ایشاالله که موفق باشی.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دوست دارم برم پزشکی بخونم برم روسیه الان ترم حقوق میخونم ولی فرصت ندارم برم بپرسم راه و چاه مخار ...

اگه بالای سه میلیارد پس انداز دای برو و بخون اما اگر نه ایران بمونی برات بهتره

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
😲چقد ؟ 

عزیزم همینطوریه 

الان برادرمن دارو ترکیه فرستادیم حدودا دو میلیارد و نهصد میلیون خرجش میشه 

پزشکی هم دو برابره 

من روسیه رو ارزون حساب کردم بالای سه تومن میخواد

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
اخه ایران تا کنکور هست قبول نمیشم 

کاریش نمیشه کرد یا باید از ایران قبول شی یا اینکه پول خرج کنی

عزیزم همینطوریه  الان برادرمن دارو ترکیه فرستادیم حدودا دو میلیارد و نهصد میلیون خرجش میشه&nbs ...

دوست عزیز اگه اطلاع دارین میشه لطفا راجب تاپیک راهنمایی کنین🌷

عزیزم همینطوریه  الان برادرمن دارو ترکیه فرستادیم حدودا دو میلیارد و نهصد میلیون خرجش میشه&nbs ...

موفق باشن ان شاالله ولی من اطلاعات بیشتر میخام تصمیمم جدیه تر کیه هم خوبه ها شهریه ش چقده  هزینه ماهیانه خودش چقده  خوشحال میشم امار بیشر بهم بدی 

موفق باشن ان شاالله ولی من اطلاعات بیشتر میخام تصمیمم جدیه تر کیه هم خوبه ها شهریه ش چقده  هزین ...

برای دارو 6500دلار سالانه شهریه 

پنج تومن ماهانه هزینه خوابگاه 

چهار تومن هم هزینه زندگی 

پزشکی هم هزینه سالانه دانشگاه 11000دلاره 

البته اینا برای دانشگاه معتبره 

مگرنه دانشگاه هست که شهریش کمه ولی حتی خود ترکیه هم مدرکشو تایید نمیکنه 

عزیزم ببخشید تاپیک بهم نخوره فدات بنطرم شماره تلفن دانشگاه آزاد بگیر هر شهرهستی زنگ بزن یا حضوری برو امار دقیق بگیر دیگه فکر کنم زیاد فرصت ندار برا ثبت نام 

عزیزم ببخشید تاپیک بهم نخوره فدات بنطرم شماره تلفن دانشگاه آزاد بگیر هر شهرهستی زنگ بزن یا حضوری برو ...

نه عزیزم اشکال نداره جواب نمیدن هرچی تماس میگیرم بخاطر شرایط تا جای که اطلاع دارم ثبت نام اینترنتی هست.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792