2777
2789

پارسال این موقه هاهمش فک میکردم اگ نخادم چی؟اگ پسم بزنع اگ بلاکم کنه....بلاکم کرد پسم زد گفت نمیخامت....اما امروز اون هی ب من میگ میخامت منم میخامش خیلیم دوسش دارم اما ازبس اذیتم کرده ازبس بدی کرده فقط دلم میخادانتقام بگیرم....میدونی چیه شکست عشقی من تازه فهمیدم ک خیلی مزخرفه ونباید واسش ناراحت بشیم چون من تازه ک داغ دیدم فهمیدم جیگرسوزترش نیس🙃😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بلا سر من تو ی دوره ای اومد چقد روزای بدی بود بعد دوماه منم بلاکش کردم سه ماه ک شد از بلاکی درش آوردم ولی اون منو بلاک گذاشت تا اینکه شد ی سال شب تولدش از بلاکی در آوردم ولی دیگه برام مهم نبود 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
میرم عاشق یکی دیگه میشم

آفرین

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

من داداشم بلاکم میکنه بعضی اوقات😂هیچی برام مهم نیست 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
بذار بره اونی ک‌نینخاد

دیقا 

اونی که بخوادت همه جوره پاته

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
من داداشم بلاکم میکنه بعضی اوقات😂هیچی برام مهم نیست 

منم 😁 نمیدونم چرا بلاک میکنه

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم