2777
2789
عنوان

سزارین

62 بازدید | 6 پست

بچه ها من خواهرم قرار بود طبیعی زایمان کنه سونوگرافی رفت گفت  جای بچه تنگه نامه نوشت واسه بیمارستان رفتیم بیمارستان اول گفتن برین یک شنبه بیاین شوهرخواهرم گفت با رئیس با بیمارستان آشناییمو اینا رئیس بیمارستان زنگ زد به دکترش الان دکترش گفته که بدنت هنوز آماده نیست ممکنه دوروز ممکنه درد بکشی تا طبیعی زایمان کنی شایدم مجبور بشی آخرش بازم سزارین کنی  الان نظر شما چیه همین الان سزارین کنه بهتره یا صبر کنه طبیعی .چون خواهرم از درد بعد از سزارین میترسه 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

خب سزارین انجام بده بچه تو کانال گیرنکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دکتر تشخیصش سزارین بوده چرا میخواد صبر کنه؟

اخه دکترش تا قبل از اینکه بگیم آشناییم هیچ حرفی از سزارین نزد گفت برویک شنبه بیا 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

اخه دکترش تا قبل از اینکه بگیم آشناییم هیچ حرفی از سزارین نزد گفت برویک شنبه بیا 

آخه میگی تو سونو مشخص شد که

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
آخه میگی تو سونو مشخص شد که

خواهرم رفت واسه سزارین مرسی از جوابت دعا کنید واسش