2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سزارین کردی؟

من یه زایمان طبیعی داشتم که متاسفانه ناموفق بود چون دوقلوهام تو شکمم از بین رفته بودن،۶ ماهم بود،یه سزارین هم دوماه پیش داشتم خداروشکر بچم سالمه،ولی دوقلوهارو طبیعی زایمان کردم😥

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
من یه زایمان طبیعی داشتم که متاسفانه ناموفق بود چون دوقلوهام تو شکمم از بین رفته بودن،۶ ماهم بود،یه ...

به سلامتی عزیزم بدنبینی انشالله خداحفظش کنه برات اونا هم فدای سرت خدا جبران کرد برات

جفتش سخته و درد داره،عوارض داره ،باید دید شرایطت چطوره تشخیص پزشکت چیه،ولی همش بعد از چند ماه برطرف میشه و تموم میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
به سلامتی عزیزم بدنبینی انشالله خداحفظش کنه برات اونا هم فدای سرت خدا جبران کرد برات

ممنون عزیزم انشاالله شمام به سلامتی زایمان کنی و بچتو بغل بگیری،ولی همشو بسپر به خدا،هرچی خیره همون برات پیش بیاد

جفتش سخته و درد داره،عوارض داره ،باید دید شرایطت چطوره تشخیص پزشکت چیه،ولی همش بعد از چند ماه برطرف ...

اره ولی  این درد ارزش تحمل هم داره بعدش یه نی نی خوشگل بیات تو زندگیت همه چی فراموش میشه

بسلامتی عزیزم ماما همراه چطوری باید گرفت؟ هزینه اش چقدره؟ و اینکه کدوم بیمارستانی

ممنون هزینش 500 ماما همراه از بیمارستان بگیر یا به دکترت بگو یه ماما خوب بهت معرفی کنه باهاش هماهنگ کنه بیمارستان سید الشهدا