2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

538 بازدید | 76 پست

چکار کنیم زودتر زایمان کنیم از تجربه هاتون بگید. پیاده روی چقدر تاثیر داره؟؟.   خرما خوردن چقدر تاثیر داره؟؟؟.   من هفته ۳۷ هستم 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیاروی ورزش واسه زایمان البته البته البته یه دکتر خوبو دلسوز نه پول پرست

دکترم خوبه ولی برای زایمان طبیعی فرستاده منو پیش یه ماما . 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
ازالان شروع کن تخم شوید وگل گاو زبان بخور شربت خاکشیر

میگن باعث میشه بچه مدفوع کنه . خطر نداره؟؟

پیاده روی خوبه

خرما ک فک نکنم 

بزا یکی دوهفته ی دیگه بگذره بعدشربت زعفران بخور

بعدمن هفته ی39بودم دکترم این حرکتو بهم یادداد چ جوری از روی سنگ توالت پامیشی روزی10باراون حرکتو انجام بده

من دوستت نداشتم؟من عکستو ب بقیه نشون میدادم میگفتم توی عکس بدافتاده وگرنه جذابه😒

میگن باعث میشه بچه مدفوع کنه . خطر نداره؟؟

نمیدونم من نشنیده بودم😑 خودمم ان شاءالله از س هفته دیگه شروع میکنم

بازم بپرس از یکی دیگه

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
پیاده روی خوبه خرما ک فک نکنم  بزا یکی دوهفته ی دیگه بگذره بعدشربت زعفران بخور بعدمن هفته ی3 ...

من میترسم بچه رشد نکنه آخه جفتش دچار پیری زودرس شده تا الان هم قرص آ اس آ میخوردم که دکتر گفت قعط کن. برای همین می‌خوام زودتر زایمان کنم

نمیدونم من نشنیده بودم😑 خودمم ان شاءالله از س هفته دیگه شروع میکنم بازم بپرس از یکی دیگه

باشه مرسی عزیزم. آخه یه جا خونده بودم باعث مدفوع کردن بچه میشه مخصوصا زعفران

باشه مرسی عزیزم. آخه یه جا خونده بودم باعث مدفوع کردن بچه میشه مخصوصا زعفران

زعفرانو ک فقط باید موقه درد بخوری،،چون ضربان قلب بچه‌رو کندمیکنه

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
ازپله زیاد پایین بالابرو

تا دیروز مطلق بودم.از دیروز پیاده میرم خونه داییم و خونشون پله داره.  از صبی کمرم و زیر دلم کمی درد داشتم .آخه من آمپول پروژسترون و قرص ایزوکسوپرین میخوردم

زعفرانو ک فقط باید موقه درد بخوری،،چون ضربان قلب بچه‌رو کندمیکنه

آها نمی‌دونستم مرسی عزیزم

سلام خانم عزیزم من پسرمو وقتی 36 هفته بودم خواستم مثل شما زوتر به دنیا بیارم که با دکترم اشنا شدم و بهم راهنمایی داد که خیلی راضی ام ازش و هم راحت زاییدم هم تو زمانی که دکتر گفته بود

بهم با یه سری برنامه غذایی و ورزش تو خونه داد که بهم کمک کرد

دکرم ساره زرع پیما بود و البته هنوزم هست چون شکم دومم رو دارم   

خواستی شمارشو بهم

سلام خانم عزیزم من پسرمو وقتی 36 هفته بودم خواستم مثل شما زوتر به دنیا بیارم که با دکترم اشنا شدم و ...

خب خودتون بگید چکارا کردید عزیزم ممنون میشم